RabbitHole samlar in $ 3,6 miljoner för att bygga kryptodeltagandeplattform

RabbitHole-kryptoplattformen har säkrat riskkapitalinvesteringar för ett projekt relaterat till tokeniserande deltagande i de senaste branschapplikationerna.

I ett tillkännagivande på sin blogg den 24 juni uppgav RabbitHole att det har fått 3,6 miljoner dollar i finansiering under ledning av Electric Capital. ParaFi Capital, Framework Ventures, Edge & Node, Chapter One, Late Checkout och ett antal branschängelinvesterare deltog också i omgången.

Protokollet hävdar att användare kan tjäna krypto med de senaste applikationerna. Det syftar till att främja deltagande i kryptoindustrin genom en plattform som hjälper individer att ”gå ner i kryptokaninhålet” genom att belöna dem för att använda dApps på smarta kontrakt blockchains som Ethereum och Polygon.

”Färdigheter berättigar användare att delta i unika möjligheter som nya token-distributioner och bli en bidragsgivare till ett kryptoprojekt”, tillade det.

Ner I kaninhålet

Sedan projektet lanserades i december 2020 har det arbetat med ett antal olika kryptoindustriteam inklusive Matcha, OpenSea, Gnosis, Aave, mStable, Perpetual Protocol, ENS och PoolTogether.

Dess uppdrag har varit att hjälpa dessa protokoll att börja spendera sina egna pengar på skräddarsydda samhällsupptäckter. Hittills har mer än 10 000 adresser slutfört en uppgift på RabbitHole, och över 100 000 dollar i belöningar har distribuerats av projekt till användare som slutfört uppgifter.

RabbitHole kräver att användare interagerar och engagerar sig i kedjan med varje protokoll, vilket uppfyller fördefinierade krav innan några tokenbelöningar beviljas. Det hävdar att detta är en mycket bättre modell än retroaktiva luftdroppar. Projektet tar också ut en avgift för att tillhandahålla dessa tjänster, som betalas i målplattformens ursprungliga token.

Crypto plånbok blir ett resumé

RabbitHole syftar till att bygga en resumédatabas via kedjan med data från deltagarens prestationer.

”Genom att samla ett diagram på kedjan av en användares tidigare prestationer kan RabbitHole utveckla ett system med verifierbara referenser.”

Det tillade att projekt sedan kan använda dessa uppgifter på RabbitHole för att hitta de bästa framtida deltagarna och bidragsgivarna.

Deltagandeuppdrag är uppdelade i fyra kärndelar: skapande av förslag, utveckling av subgraf, belöningar av uppdrag och skapande av innehåll.

RabbitHole syftar till att ytterligare decentralisera plattformen genom att skapa en DAO, skapa definierade roller för deltagare och plattformsanvändare i vad den märkte ett Pathfinder-program. Det fanns inget omnämnande av en infödd token, men en är troligen på gång.

Den 17 juni rapporterade BeInCrypto att Argon hade lanserat världens första decentraliserade frilansarplattform på Binance Smart Chain.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link