Privat försäljning för Solanax slutar, IEO är på horisonten


Den privata försäljningen för solanax slutar den 25 juni och IEO startar den 28 juni för ett projekt som lovar ett enkelt gränssnitt, högre blockchain-hastighet och låga gasavgifter. Det kan vara ett utmärkt tillfälle för tidiga investerare i projektet.

Solanax blev snabbt populär på mycket kort tid eftersom det erbjuder en mer otrolig blockchain-hastighet, ett enkelt gränssnitt och låga gasavgifter för kryptovalutatransaktioner. Solanax har också varit i nyheterna med sitt partnerskap med ExMarkets för deras kommande IEO den 28 juni.

Men deras privata försäljning pågår för närvarande och du kan dra nytta av att köpa en solanax-token till en mycket lägre pris. Solanax strävar efter att eliminera mellanhänder (t.ex. banker, finansinstitut, centraliserade styrande institutioner etc.) och bana väg för en decentraliserad, enkel att använda och säker plattform som är betrodd av samhället.

(Bildkälla: Solanax gitbook)

Varför är solanax så robust?

Du kan gå igenom solanax whitepaper eller solanax gitbook för att lära dig mer om Solana, solanax och hela projektet mer detaljerat. Här är dock de viktigaste punkterna som gör Solanax till ett robust projekt:

  • Solanax bygger på Solana blockchains otroliga teknik för att nå över 50 000 transaktioner per sekund samtidigt som kostnaderna hålls så låga som 10 dollar per 1 miljon transaktioner.
  • Solanax bygger på en teknik som använder ett unikt ProH of History-koncept (PoH) och kan utföra mer än 50 000 transaktioner per sekund.

Allt om den pågående privata försäljningen av solanax [From June 6 to June 25, 2021]

En Solana blockchain erbjuder hög blockchain-hastighet, ett enkelt gränssnitt och låga gasavgifter och är nyckeltekniken bakom solanax. Den har totalt totalt 80 000 000 sålda tokens och innan CEX-listan har totalt 20 miljoner sålda tokens redan distribuerats.

Den privata försäljningen slutar den 25 juni och deras säljare kan nås på sales@solanax.org för eventuella frågor angående privat försäljning eller IEO. Solanax-tokenpriset är inställt på $ 0,1 med tre månaders intjänandeperiod och till 0,15 USD utan intjänandeperiod.

Vad händer om du saknar den privata försäljningen:

Solanax IEO (Initial Exchange Offering) kommer att lanseras på ExMarkets, och deras försäljning börjar den 28: e Juni. Du kan också delta i solanax’s Initial Exchange Offering (IEO) som har en total tillgänglig tillgång på 10.000.000 sålda tokens. Här är några fler detaljer kring IEO:

Omgång 1: 28 juni 2021 – 5 juli 2021 | $ 0,20 | Tillgängligt utbud: 5.000.000 sålda
Runda 2: 8 juli 2021 – 13 juli 2021 | $ 0,25 | Tillgängligt utbud: 3 000 000 sålda
Omgång 3: 16 juli 2021 – 19 juli 2021 | $ 0,30 | Tillgängligt utbud: 2.000.000 sålda

Intresserad av att veta mer om Solana

Om du är intresserad av att veta mer om solanax-projektet kan du utforska följande källor; webbsida, Gitbook, Twitter.

För all information om deras privata försäljning eller IEO (Initial Exchange Offering) skickar du dem ett e-postmeddelande på sales@solanax.org

Slutord

Målet bakom ett projekt är det primära elementet i att avgöra dess framgång och allmänna antagande. Det ultimata målet för Solanax-teamet är att lansera solonax som ger öppen källkodslikviditet och decentraliserar finansiering eller DeFi-protokoll som Solana-communityn enkelt kan anta och återanvända för framtida projekt.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link