Portland Trail Blazers blir första NBA-team med en Crypto Jersey Patch Sponsor

Cryptocurrency-plattformen StormX har blivit den nyaste sponsorn av Portland Trail Blazers och blir det första företaget som får ett jersey patch-avtal med ett NBA-team.

National Basketball Association (NBA) var en av de tidiga antagarna av blockchain-teknik så långt professionella sportliga ligor går. Ligan gjorde ett enormt stänk med lanseringen av NBA Top Shot som har blivit den mest populära plattformen av sin typ i USA. Sedan dess har ett antal NBA-team börjat erbjuda betalningar i kryptovalutor, andra erbjuder betalningar i digital valuta för varor eller biljetter medan andra parar ihop med kryptoföretag. Spelare har också kommit in på kryptovillan, och vissa skapar icke-fungibla symboler (NFT) -samlingar, medan andra har begärt att få betalt i krypto. Med NBA som tar ledningen på den amerikanska sportmarknaden är det inte konstigt att ett företag som StormX var intresserad av att para ihop med ett proffs-basketlag.

Idén med sponsrade lagkorrigeringar är relativt ny för NBA och har bara använts de senaste säsongerna. Blazers blir det första NBA-laget som har en kryptoföretagspatch på sin uniform och den första i någon nordamerikansk professionell sport.

I ett uttalande från Chris McGowan, VD för Trail Blazers, uttryckte han franchisens optimism om parningen. ”StormX är ett nytt, energiskt företag med Pacific Northwest-rötter som kan utbilda och motivera Rip City kring kryptovaluta och tjäna Crypto Cashback. Jag ser fram emot att ta nästa steg tillsammans som partners. ”

StormX ger cash-back i form av krypto

StormX är en unik app som tillåter användare att tjäna cashback i krypto genom att helt enkelt handla i deltagande butiker. Konsumenterna får mellan 0,5% och 87,5% cashback beroende på det StormX-belöningsnivå de är på. Kryptovärlden kan vara skrämmande att bryta sig in i, och Storm ger nya användare en chans att tjäna krypto utan att göra ett verkligt åtagande eller riskera personliga tillgångar. Sedan sin debut har StormX betalat cirka 4 miljoner dollar i crypto-cashback-belöningar i nästan 175 länder.

Cashback-appen stängde en tillväxtrunda på 6 miljoner dollar i april, och teamet planerar att expandera till NFT-världen. StormX har ett antal andra erbjudanden inklusive deras interna token och närmar sig lanseringen av ett betalkort.

StormX arbetar också med Blazers första NFT-samling som förväntas introduceras senare denna månad.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link