’Populariteten hos NFT: er visar att människor är redo att arbeta med Crypto’ – Veckan i citat

Den här veckan i citat tittar BeInCrypto på flera viktiga ämnen relaterade till kryptovalutamarknaden.

Den senaste veckan var en viktig tid för kryptovalutamarknaderna. Som det såg lanseringen av Coinbase offentlig notering på Nasdaq. Flytten är ett steg i rätt riktning eftersom kryptovalutor ser ut att bli mer legitima och användarvänliga.

Den här veckan såg några viktiga siffror i branschen som diskuterade sina tankar om massöverföring, centralbankens digitala valutor, NFT och att acceptera bitcoin i framtiden.

”Som den största och mest offentliga amerikanska kryptoverksamheten ger Coinbases notering ytterligare publicitet och legitimitet för hela branschen. Coinbase fungerar som en port till krypto för många investerare i detaljhandeln, och målet för DeFi-projekt är att nu omvandla den uppmärksamheten till användare, ”Rachid Ajaja, VD och grundare av AllianceBlock, på Coinbase IPO.

”Jag tror att tekniken ständigt utvecklas, och den teknik som de använder för närvarande kan bli föråldrad. Det kan till och med hindra ytterligare teknisk innovation, ”Kazushige Kamiyama, chef för BOJ: s betalningssystemavdelning, om digital yuan.

”NFT-tokens har vunnit en sådan popularitet eftersom de är lätta för användarna att förstå. De förstår vad de köper och vad dess värde är. Det är det som vanligtvis saknas när man tänker på om man ska investera i kryptovaluta eller inte. Populariteten för NFT-tokens visar att människor är redo och villiga att arbeta med kryptovaluta. ”

Alexander Althausen, VD för StormGain, om NFT.

”Vi är väldigt glada över att använda intäkterna från den här auktionen för att främja vårt arbete med att utveckla och förbättra teknik som kan skydda journalister och deras källor, som SecureDrop, vårt system för inlämning av visselblåsare med öppen källkod,” Trevor Timm, Pressfrihetsstiftelsen verkställande direktör på Edward Snowden som auktionerar en NFT som heter ”Stay Free” på Foundation-plattformen.

”Utseendet på globala spikar i statsskulder eller inflationsproblem ökar ytterligare vikten av guld i den nationella strategin som en tillflyktsort och som värdeförråd”, Ungerns centralbank på guldmarknaden.

”En digital euro kan bara vara framgångsrik om den tillgodoser européernas behov. Vi kommer att göra vårt bästa för att en digital euro uppfyller förväntningarna hos medborgarna som framhävs i det offentliga samrådet, ”Fabio Panetta, ECB: s styrelseledamot, talar om en digital euro.

”Med starkt stöd från DeFi-samhället, strategiska rådgivare och partners ombord kan vi ge exponering för ansedda projekt i DeFi-rymden samtidigt som vi erbjuder de bästa APY-alternativen för våra ekosystemdeltagare.”

Saeed Hareb Al Darmaki, grundare av Sheesha Finance i Mellanöstern, om att samla in nästan 10 miljoner dollar på bara två veckor.

”Vi måste se till att den konventionella visdom som är fel om den olagliga användningen av bitcoin (BTC) inte hindrar oss från att driva fram de tekniska förändringarna som kommer att göra det möjligt för oss att hålla jämna steg med Kina,” Michael Morrell, tidigare fungerande chef för US Central Intelligence Agency (CIA), om användningen av bitcoin för olaglig finansiering.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link