Polywhale Team hoppar fartyget mitt i DeFi-mattan

Polywhale-decentraliserat ekonomi (DeFi) -protokollet har stängts av med laget som säljer ut sina tokens i vad som verkar vara det senaste mattan.

Det polygonbaserade avkastningsodlingsprojektet meddelade ursprungligen att det skulle upphöra med arbetet på plattformen i ett Reddit-inlägg den 20 juni.

Teamet citerade ett antal skäl för att dra i kontakten på Polywhale inklusive en misslyckad tokenomics-modell, den massiva marknadsnedgången, konkurrensen ”förstör dem”, låga belöningar från länkade DeFi-protokoll och till och med personlig hälsoproblem.

”Vi vill inte att projektet ska dö, därför försöker vi så länge men det tar sin vägtull på vår mentala och fysiska hälsa. Så vi ger den en sista chans genom att erbjuda den till samhället. ”

$ 1M DeFi-utgångsbedrägeri

Den officiella Telegram-gruppen och projektets Twitter-sida har låsts eller raderats och samhället hade börjat misstänka att det finns en matta eller utmatningsbedrägeri.

Detta meddelande hade publicerats i en ny “Polywhale Rugged” Telegram-grupp:

“OBS: TREASUREY WALLET HAR DREINED A TRAST HELT HELY TO THE DEV WALLET AND then 1.04 MILLION REDEDED IN THERE,”

En specifik transaktion bekräftar att Polywhale-teamet tappade över 1 miljon dollar från statskassan och skickade tokens till sina egna plånböcker.

Affischen utarbetade att detta är statskassans plånbok som satt på 5 miljoner tokens den 9 juni. Medlemmar i samhället som övervakade statskassans plånbok förbjöds från gruppen med inlägg raderade efter att ha påpekat att den hade gått ner till 1,6 miljoner tokens.

Teamet bakom det utstrålade projektet tog av med 1,04 miljoner USD i USD och lämnade dem som hade hållit på KRILL-tokens med nästan ingenting.

Polywhale lanserades i april 2021 av en anonym grupp för att erbjuda avkastningsodling på lager 2-aggregatorn Polygon. Polywhale hade ett senast rapporterat totalvärde låst på 4,2 miljoner dollar enligt plattformens instrumentpanel.

KRILL tokens inte mer

Protokollets KRILL-token steg till över $ 180 i slutet av april efter att plattformen lanserades. Priserna tankade till cirka 5,50 dollar i början av juni enligt CoinGecko, och larm borde ha hörts.

KRILL tappar nu i botten av DeFi-havet till $ 0,13 efter mattan – 99,9% nere än toppen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link