Polygonbaserat DFYN rapporterar användartillväxt på 128% på 24 timmar

DFYN-börsen har upplevt ett slags guldrush under de senaste 24 timmarna, med flerkedjebörsen som rapporterar användartillväxt på 128%.

Medan kryptovalutaindustrin har drabbats av några tuffa veckor nyligen, har inte alla enheter i landskapet påverkats negativt. Flerkedjeväxling DFYN, som arbetar på Polygon Network, har sett en massiv tillströmning av nya användare på mycket kort tid.

De totala aktiva plånböckerna som interagerar med dApps smarta kontrakt har ökat 128% till 1490 på bara de senaste 24 timmarna. Den branta ökningen av användare har naturligtvis också ökat DFYN: s transaktioner, som har ökat mer än 170% inom samma tidsram.

Tillväxten har genererat en rapporterad volym på 8,1 miljarder dollar för DFYN. Explosionen hos användare har också kastat den mindre kända enheten in i de tio populäraste decentraliserade finansieringsplattformarna (DeFi) på Polygon.

DFYN lanserades i början av 2021 och har tjänat nästan 150 miljoner dollar i totalt värde låst (TVL) över sina olika gårdar och pooler. Förutsägbart har priset på DFYN också ökat med cirka 115% under det senaste dygnet, till cirka 4,83 dollar.

Användartopp tillskrivs frisläppande av fas 2 i plattformens avkastningsodling

Resonemanget bakom detta hopp i räntor och transaktioner på DFYN är sannolikt ett resultat av att plattformen släppte fas 2 i deras avkastningsprojekt. Den inledande fasen av lantbruksföretaget riktades till populära par inklusive WBTC / ETH och USDT / USDC.

I likhet med fas 2-lanseringen såg fas 1 DFYN: s TVL skjuta till nästan 250 miljoner dollar veckan efter lanseringen och bli en av de mer populära dApps på Polygon.

Den andra fasen kommer att fortsätta med de nuvarande gårdarna, men kommer att lägga till flera ytterligare möjligheter för DFYN-tokeninnehavare som inte var tillgängliga under fas 1. DFYN kommer att lägga till tre ”breda kategorier av jordbruk” i fas 2.

Som rapporterades den 20 maj såg DeFi-marknaden kraftig avveckling och minskade låst i värde när marknaden korrigerade sig. Trots detta var många av de mest kända tillgångarna fortfarande mycket högre än priserna som ses tidigare under året.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link