Polkadot innehåller PARSIQ för att skapa komplexa automatiseringar och arbetsflöden

[ad_1]

Tillägget gör det möjligt för användare att ta emot transaktionsvarningar via plattformen.

Polkadot (DOT) Relay Chain har meddelat integrationen av PARSIQs smarta triggers. PARSIQ har också integrerats i Algorand (ALGO), Binance Smart Chain (BSC), Celo, Dash och Solana (SOL).

Meddelandet om PARSIQ: s tjänsteman Twitter-konto för lanseringen sa att användare nu kommer att kunna bygga smarta triggers på Polkadot Relay Chain och få tillgång till projektets realtidsövervakning i ännu ett Layer 1-nätverk.

De smarta utlösarna som används av PARSIQ är kontakter som samlar in data från olika blockkedjor. De vidarebefordrar sedan datan utanför kedjan. Så i grund och botten, triggar smarta web 3-aktivitet till web 2-applikationer. Exempel är att skicka transaktionsvarningar till kunder, övervaka dataflöde, muddringshändelser och skicka prisvarningar.

Ett exempel på hur detta kan tillämpas skulle vara att ta en Polkadot-handlare som använder PARSIQ för att bli varnad när en arbitraschans uppstår. Eller så kan de ställa in parametrar som ska meddelas när deras Polkadot-plånbok får en inkommande DOT-betalning. Plattformen kan också distribuera bots för olika uppgifter.

Att föra samman blockkedjor

Fördelen med PARSIQs teknik, när den är ihopkopplad med IFTTT (if-this-then-that), gör att utvecklare som bygger på Polkadot kan skapa komplexa automatiseringar och arbetsflöden. Exempel på sådan automatisering inkluderar realtidsaviseringar med anpassad datarikning.

Möjligheten att ansluta alla händelser som händer på Polkadot Relay Chain, oavsett om händelsen är användarvändande front-end eller off-chain. Andra exempel skulle vara skapandet av avancerad analys från den samlade informationen eller meddelanden om ett fördelaktigt handelsscenario som bestäms av on-chain aktivitet.

PARSIQs resurser kan också användas av blockchain-utvecklare på ett antal sätt. De kan tydligen minimera komplexiteten i byggnadsövervakningslösningar, spara resursutveckling, minska kostnaderna för infrastruktur och ta itu med ett antal problem som ingenjörer för närvarande kämpar med dagligen.

Polkadot kommer att lägga till PARSIQ i verktygslådan och fortsätta sin strävan att växa världen av blockchain. De har tanken att inte någon kedja ska vara ”kedjan” och istället kan varje kedja ha olika användningsområden som överensstämmer med deras olika styrkor. PARSIQ delar i den idén och nu kommer de två att dela resurser för att bygga fler broar för att sammanföra blockkedjor.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.[ad_2]

Source link