Polkadot (DOT) studsar och försöker initiera en ojämn återföring

[ad_1]

Polkadot (DOT) har rört sig nedåt sedan den 15 maj, då det nådde en heltidshöjd på $ 49,78.

Även om det tillfälligt har stoppat minskningen med en betydande studs, är den hausseartade vändningen ännu inte bekräftad.

Polkadot sjunker efter all-time high

Polkadot har minskat sedan den 15 maj. Nedgången har varit kraftig och snabb – på bara åtta dagar har DOT fallit med nästan 73%.

Även om det har skett en liten återuppkomst sedan den 23 maj har det varit svagt.

Tekniska indikatorer är baisse. Den stokastiska oscillatorn har gjort ett baisseartat kors, MACD är negativ och RSI är under 50.

Huvudresistensområdet finns på $ 29. Nivån hade tidigare fungerat som support sedan den 8 februari. Tills den återvinns kan vi inte betrakta trenden hausse.

Förra veckan meddelade DOT-teamet integrationen av PARSIQ smarta triggers. Det återstår att se om detta tillkännagivande kommer att ha någon positiv långsiktig effekt på tokens pris.

DOT-diagram av TradingView

Kortvarig rörelse

Tvåtimmarsdiagrammet är mer hausseartat. Den visar en fallande kil, från vilken DOT potentiellt har brutit ut.

Breakout föregicks av en stark hausseartad avvikelse i både RSI och MACD.

Det är möjligt att detta är början på den uppåtgående rörelsen som kommer att få DOT att återta $ 29-nivån. Detta är dock ännu inte bekräftat.

Innan 29 $ -området återvinns kan vi inte med säkerhet föreslå att trenden är hausse.

DOT-diagram av TradingView

DOT-vågantal

Kryptovalutahandlare @Thetradinghubb skisserade ett DOT-diagram och uppgav att korrigeringen är klar och att token sannolikt kommer att nå nya toppar.

Källa: Twitter

Detta kan ske enligt vågantalet. Det är möjligt att Polkadot precis har slutfört våg fyra (vit) av en femvågs hausseimpuls.

Detta scenario är dock ännu inte bekräftat. Medan DOT har studsat på 0,786 Fib retracement-nivån har det inte gett några tydliga hausseartade vändningstecken, vilket ses av tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen.

Återvinning av $ 29-området är avgörande för att detta scenario ska kunna ske.

Dessutom är ogiltighetsnivån betydligt lägre än det aktuella priset och sjunker vid vågen en hög på 6,80 dollar.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link