Polkadot-baserad jämvikt höjer $ 8,5 miljoner i DOT med PLO Drive

Equilibrium ser på sitt tvåfasiga fallskärmsuthyrningssystem (PLO) för insamling. Equilibrium kommer att använda PLO för att få en Polkadot (DOT) fallskärmsautomat, men bara en gång förvärvar de minst 1 miljon DOT ($ 37 miljoner, vid presstid).

Det decentraliserade finansprotokollet (DeFi) avslutade en serie A-finansieringsrunda till ett värde av 2,5 miljoner dollar, med deltagande från några stora namn i branschen, i början av april, och har blickat mot fas två.

Equilibrium fick 250 000 DOT-hårddiskar under tre dagar efter utbytet och hade över 1500 engelinvesterare, samt deltagande från riskkapitalfonder, såsom CMS Holdings, LD Capital och Signum Capital.

Vad kommer härnäst?

Fonderna kommer att sitta i en kall plånbok och all aktivitet måste godkännas av Copper, som kommer att fungera som jämviktsförvarare, och Signum, som kommer att fungera som projektets portvakt. I början av fallskärmsauktionen kommer de att bjuda på att fallskärmen flyttar DOT till den decentraliserade publiklånmodulen i Polkadot-reläkedjan.

“När auktioner med fallskärmsauktioner startar på Polkadot, kommer Equilibrium att gå in i en crowdloan-fas som det sista steget mot att säkra Polkadot-fallskärmsplatsen. Under den här fasen kommer användarna att sätta sin DOT i crowdloan-modulen och tjäna upp till 25% APY-belöningar i EQ-token, ”tillkännagavs.

På frågan om jämvikts nästa drag sa projektets VD Alex Melikhov till BeInCrypto att de strävar efter att dra stor nytta av att vara anslutna till hela Polkadot-ekosystemet. Melikhov förklarade vidare:

”För det första kommer det att möjliggöra åtkomst till broar med andra blockchain-nätverk (förutom vår Ethereum-bro som redan är integrerad i vårt substrat). Naturligtvis kommer detta att möjliggöra en mängd olika tillgångar tillgängliga på vår penningmarknad.

För det andra kommer vi att kunna interagera med andra fallskärmsbaserade projekt och överföra värde mellan våra nätverk. Jag är säker på att det kommer att öka den totala likviditeten i nätverket och kommer att hjälpa till att lösa den största utmaningen för den nuvarande DeFi-marknaden – dess fragmentering. ”

Går framsteg på Polkadot

Jämvikt är ett av många DeFi-projekt som utvecklar och gör framsteg på Polkadot. I april fick det ett bidrag från Web3 Foundation för att även få Curve Finance till Polkadot-ekosystemet.

Polkadot skalar genom att sprida transaktioner över flera parallella blockchain-skärvor som kallas parachains. Fallskärmar är specialiserade skärvor i Polkadot som ger projekt och deras samhällen byrå över sina respektive mål.

Som Polkadot förklarar, “Parachain slots är begränsade och kommer att auktioneras ut i ljusauktioner. I stället för att auktionera ut många fallskärmsautomater tillsammans är det mer troligt att de kommer att auktioneras ut en efter en, så att det bara finns en enda fallskärsauktion som inträffar vid varje given tidpunkt. ”

Tidigare avslöjade institutionell kapitalförvaltare Grayscale Investments planer på att utöka sina kryptotillgångar med mer decentraliserade finansbaserade tokens, inklusive Polkadot.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link