PlotX v2 Mainnet Launch: DeFi Prediction Markets

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-kvanthandelsveteraner, gratulerar PlotX, ett marknadsprotokoll för kedjeprognos till lanseringen av V2 Mainnet på Polygon Network den 14 maj kl.

PlotX version 1 lanserades i oktober 2020 som ett decentraliserat icke-frihetsberövande marknadsprotokoll på Ethereum Blockchain. PlotX tillåter kryptohandlare att använda sina färdigheter för att förutsäga framtida värde för populära digitala tillgångar som ETH och BTC. Marknader på PlotX V1 skapades automatiskt i intervaller om fyra timmars, en dag och en veckas tidsramar.

V2 har utvecklats sedan december 2020 och testnätet släpptes den 13 april för allmänheten. Efter rigorösa tester av samhället är lanseringen av PlotX V2 på Polygon Mainnet nu planerad den 14 maj.

PlotX V2 har inriktat sig mycket på att förenkla förutsägelsen för användarna tack vare en konsekvent dialog med deras samhälle via forskningsforumet och dess officiella gemenskapstelegramgrupp. Det för med sig erfarenheten närmare vanliga applikationer samtidigt som DeFi-principen om att vara icke-frihetsberövande och tillståndslös behålls.

Detta kan ses i markeringsfunktionerna som PlotX meddelade via deras senaste blogginlägg om mainnet-utgåvan:

  1. Gasfri förutsägelse – via metatransaktioner som abstraherar processen för användare så att de bara behöver göra en enda transaktion samtidigt som de gör förutsägelser.
  2. Smidig token-överbryggning – via cross-chain swap-teknik som gör det möjligt för användare att flytta PLOT mellan Ethereuem (ETH), Polygon (MATIC) och andra EVM-kompatibla kedjor som BSC & Solana (SOL), inifrån själva applikationen.
  3. Garanterade likviditetsavsättningar – genom anpassning av marknadsskapare för att tillhandahålla likviditet på nya marknader, vilket gör det lukrativt för användare att delta i.
  4. Enkel upplevelse ombord – för användare, särskilt de som inte känner till metamask- och RPC-ändringar, att logga in med sina e-postadresser utan att kompromissa med dApp: s icke-vårdnadsmässiga karaktär.

Teamet har byggt en konkurrenskraftig produkt och är mycket mottaglig för samhället. Enligt färdplanen slutar inte uppgraderingar i V2 här. Många nya funktioner är planerade att introduceras som kommer att förse användare med spännande nya förutsägningsmöjligheter.

Ish Goel, grundare PlotX, delar sina tankar om nyheterna, ”Det har varit en spännande resa för oss sedan lanseringen av PlotX V1 i oktober 2020. Förutsägelsemarknader har alltid varit ett spännande derivat för kryptohandlare. Men de har alltid mött utmaningarna med en komplex UX, höga gasavgifter och låg marknadslikviditet som också har resulterat i brist på tillväxt i utrymmet. Med PlotX V2 har vi arbetat tillsammans med vårt samhälle för att lösa dessa utmaningar genom att införa en översänd UX, distribuera på Polygon och introducera likviditetsstartmekanismer för nya marknader. Gemenskapen har reagerat positivt på dessa funktioner och vi är väldigt glada att avslöja mainnet-appen för dem såväl som det större kryptohandelssamhället! ”

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Börsen erbjuder spot-, futures-, marginalhandel- och stakingprodukter och innehåller nyckelelement från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en konsekvent källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om PlotX

PlotX är ett tvärkedjigt Prediction Market-protokoll byggt av ex-CTO från Nexus Mutual (> 1 miljard dollar mcap). Det möjliggör förutsägelser av kryptotillgångspriser, som ”Vad blir priset på BTC / USDT under den närmaste 1 timmen?”

PlotX kallas Uniswap of Prediction Markets och är det enklaste och roligaste DeFi-derivatet för kryptohandlare.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://plotx.io/

Ansökan: https://app.plotx.io

Twitter: https://twitter.com/TryPlotX

Telegram: https://t.me/plotx_official

Blogg: https://medium.com/plotx

Discord: https://discord.com/invite/8CWNQnGReddit: https://www.reddit.com/r/PlotX/

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link