Plethori erbjuder investeringsmöjligheter till försäkring, NFT, Oracle Sectors

London, Storbritannien / 23 maj 2021 / Plethori, en kryptovaluta ETF-investeringsplattform, erbjuder investeringsmöjligheter till ledande försäkrings-, NFT- och Oracle-sektorer.

I kryptovärlden är investeringsmöjligheterna rikliga men kan verka spridda och komplexa. Plethori planerar att hjälpa till att lösa detta problem. När krypto blir mer vanligt kombinerar nya projekt det bästa av de traditionella och decentraliserade marknaderna för att erbjuda de största investeringsmöjligheterna till seriösa investerare.

Plethori är en unik plattform för kedjekedjor, byggd på blockkedjorna Ethereum och Polkadot. Deras mål är att leverera kryptovaluta Exchange-Traded Funds (ETF) till massorna via sina plattformar.

Plethori är en Cryptocurrency ETF-investeringsplattform som möjliggör öppen handel och skapande av pålitliga ETF: er genom att använda blockchain-teknik och lager 2-lösningar. Tjänsten gör det möjligt för investerare att sätta in kapital i form av PLE-tokens och investera i ett brett utbud av ETF: er som möjliggör investeringar i hela branscher i kryptovaluta, såsom försäkringar, orakler, NFT: er, derivat, Polkadot-ekosystemprojekt och många fler.

Den tvärkedjiga investeringsplattformen samarbetade nyligen med Shield Finance – en flerkedjig DeFi-försäkringsaggregat. Shield Finance har utvecklat en försäkringsaggregat som gör det möjligt för investerare att skydda sin portfölj mot svarta svanhändelser som hackar, exploateringar, mattor, marknadskrascher.

Partnerskapet kommer att ge Plethoris användare möjlighet att försäkra sina investeringar mot negativ prisrörelse. Shield Finance kommer att distribuera Market Crash Protection-kontrakt för att täcka $ PLE-token. Innehavare kommer att kunna försäkra sina polletter mot förlust, vilket ger dem möjlighet att sälja sina $ PLE till ett garanterat pris (oavsett nuvarande marknadspris).

Plethori har också planer på att undersöka att använda samma försäkringsavtal för att täcka deras utbud av tillgängliga ETF: er.

Plethori ger ekonomisk inkludering

Plethori kommer snart att lanseras på ethereum layer 2-lösningen Optimism och kommer att kunna erbjuda sina användare extremt låga transaktionsavgifter och snabb handel samtidigt som de bibehåller hög säkerhet. Plattformen ska också erbjuda ERC-721-integration, belöna ETF-skapande och handelsprestationer och glädjande investeringar och handel.

Plethori kommer att använda Ethereum- och Polkadot-ekosystemen och ge handlare möjlighet att tillhandahålla ett brett utbud av ETF-token att handla och investera i. Detta möjliggör utnyttjande av teknik från båda blockkedjorna. Tjänsten gör det möjligt för investerare att skapa helt decentraliserade ETF: er som sedan kan handlas, vilket tjänar skaparna en andel av de efterföljande transaktionsavgifterna.

Leaderboard-systemet kommer att belöna toppfondskapare med NFT som ger förmåner på plattformen och partnerprojektplattformar som tidig tillgång till utgåvor och högre insats APY.

Några av de viktigaste funktionerna på plattformen inkluderar: Metamask Wallet-anslutning för pålitliga transaktioner utan vårdnad; Tom plånboksintegration för säkra, privata transaktioner; ultralåga avgifter på transaktioner; marginalhandel; leveraged trading; avancerade kartfunktioner; detaljerad tillgångsinformation; marknadsanalys av kryptovaluta; portföljhanteringsverktyg; PLE token staking och jordbruk och mycket mer.

Plethori-styrning

Plethori Governance är styrningsplattformen och ett communityforum där innehavare av PLE-token kommer att kunna lägga fram förslag och rösta om plattformsändringar som kommer att kontrolleras och genomföras med hjälp av styrningskontrakt. Gemenskapen kommer att kunna kommunicera med andra lika dedikerade medlemmar i de grupperade grupperna på plattformen och samordna och föreslå förändringar i Plethori-ekosystemet.

Styrningsstrukturen kommer att vara ett komplext men rättvist system där varje innehavare initialt kommer att ha lika enstaka röster och deras röster växer i värde som svar på vissa faktorer som rör användning och engagemang i ekosystemet.

Mätvärdena som kommer att påverka styrningsnivån och röststyrkan är: längden på PLE; tidsperiod / satsning / jordbruk PLE; frekvensen för användning av Plethori-plattformen; engagemangsnivå i Plethori Governance-plattformen, och samhällsbidrag.

Detta system möjliggör gemenskapsstyrning, vilket stämmer överens med de ursprungliga kryptokurrencyidealen för decentralisering och demokratisering.

PLE-token kommer dessutom att fungera som ett styrelsestecken för plattformen som ger samhället makten att styra utvecklingen och utvecklingen av sina mål. PLE-tokeninnehavare kommer att kunna rösta på plattformen för att bestämma fondparametrar och nya funktioner. De kommer också att kunna påverka beslut som rör projektet, t.ex. ETF-tillgångs ombalansering eller notering / avnotering av tillgångar. De föreslagna ändringarna kommer att granskas och sedan röstas fram genom styrningsplattformen. Eventuella ändringar tillämpas automatiskt via smarta kontrakt.

Slutsats

Plethori för med sig en era av finansiell inkludering genom sin investeringsplattform över flera kedjor som erbjuder flera investeringsmöjligheter via Defi till alla. Deras interoperabla plattform möjliggör sömlös handel mellan Ethereum och Polkadot-ekosystemen.

Plattformen garanterar mer än bara ett estetiskt genomtänkt gränssnitt men också en investerarinriktad känsla för att skapa den perfekta blandningen mellan form och funktionalitet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link