Pillar släpper flerkedjeplånbok som sänker gasavgifterna

Den andra iterationen av Pelars flaggskeppsplånbok för kryptovaluta lanseras under en period av stark tillväxt för den bredare kryptovalutabranschen när kryptovalutatillgångar över hela linjen ser att deras värderingar stiger.

I sin tur försöker kryptovaluta-plånboksleverantörer som Pillar att hålla jämna steg med efterfrågan, eftersom fler och fler investerare, handlare och kryptoentusiaster söker efter säker och tillgänglig lagring för sina nyligen erhållna tillgångar.

V2 of Pillars multikedjeplånbok – som för första gången kommer att styras av samhället – syftar till att ge ett användarvänligt och säkert alternativ för dessa kryptoentusiaster. Samt ett billigt alternativ till de mer vanliga och etablerade alternativen.

Faktum är att V2s nya funktioner och tjänster är skräddarsydda för både nybörjare och infödda kryptovalutor, inklusive:

  • Community DAO – Innehavare av pelare (PLR) styr produktkartan, fondinitiativ; hantera statskassan på 100 miljoner PLR-tokens; och belönas för deras bidrag.
  • Låga avgifter och snabbare transaktionshastigheter – användare kan ansluta till dApps tillgängliga i sidokedjor och Layer 2-nätverk och betala 99 procent lägre avgifter jämfört med Ethereum (ETH).
  • Gränsöverskridande förvaltning – en plånbok, en adress och en instrumentpanel för att hantera kryptovalutatillgångar över nätverk för en enhetlig flerkedjig upplevelse.
  • In-app Curated insights – plånbokanvändare kan komma åt branschnyheter, trender och utbildningsmaterial direkt i appen (via Pillar Stories).
  • Decentraliserad och säker – smarta kontraktsbaserade plånböcker erbjuder förbättrad säkerhet och kan återställas

Pillars grundare håller ett lanseringsevenemang på webinar som heter “Kommer DeFi att korsa klöften?” den 30 juni kl 18.00 CET för att visa deltagarna hur V2-flerkedjeplånboken kan vägleda dem på deras kryptovalutaresor.

VD för Pillar, Michael Messele säger, “Pillar syftar till att spela en viktig roll för att föra DeFi till en vanlig publik med den här utgåvan,” tillade; “V2-lanseringen samlar den expertis som vi har fått från att bygga och skala smarta plånbokslösningar i det decentraliserade utrymmet under de senaste tre åren med exceptionellt UX / UI.”

CCO of Pillar, Aldin Ademović sa, “Ethereum är fortfarande branschledande för innovation och likviditet, och Pillar V2 kommer att vägleda användare där, men med mer avsikt och syfte genom att utbilda dem om de grundläggande egenskaperna hos EVM-kompatibla kedjor och fördelarna med smarta plånböcker. ”

Den uppdaterade WalletConnect-funktionen har automatisk nätverksväxling för att ansluta användare till kedjor som xDAI, Binance Smart Chain och Polygon.

“Pillars inbyggda SDK, Etherspot, driver den multikedjiga aspekten av V2 smart plånbok, vilket gör hela upplevelsen sömlös för användare”, fortsatte Ademović; “Plusutvecklare kan utnyttja tekniken för bredare användning i DeFi-rymden.”

Pillar Partner Ramp Network möjliggör köp av appar i appen på EVM-kedjor, vilket minskar inköpsavgifterna med 80 procent. Datadriven analys kommer att tillhandahållas av partner Novum Insights, ett marknadsintelligensföretag baserat i London.

Pilars lanseringsevenemang för webinar, “Kommer DeFi att korsa klöften?” äger rum den 30 juni kl 18.00! Talare inkluderar Pillar CEO Michael Messele och CCO Aldin Ademović, tillsammans med branschledare och partners inklusive AAVEs Integration Lead, Mark Zeller, Polygons VP Growth, Arjun Kalsy och 1-tums grundare, Anton Bukov.

Klicka här för att registrera dig för webbseminariet.

Om pelare

Pillar är ett öppen källkodsprojekt och en community-run kryptovalutaplånbok som gör DeFi-marknader tillgängliga, prisvärda och lättare att navigera.

Det är den första flerkedjiga DeFi-plånboken som styrs av användare: PLR-tokeninnehavare kan gå med i communityn DAO och delta i produktutveckling, projektplanering, partnerskap, finansiering av marknadsföringsinitiativ och mer.

Drivs av sin inhemska Etherspot, använder Pilars kryptovaluta-plånbok användare av ETM och EVM-kompatibla kedjor och sätter samhället först genom att ge användare information.

Pillar V2 lanseras idag med många spännande nya funktioner och fördelar och användare uppmanas att ladda ner V2 och gå med i vårt Discord-community. Ladda ner Pillar för Android eller iPhone idag.

Om du vill lära dig mer om hur Pillar planerar att skapa en sömlös DeFi-upplevelse för användare och att registrera dig för webinar besöker du webbplatsen här.

Följ Pillar on Twitter

Läs pelardokumentationen på Github

Ladda ner Pillars app för iOS och Android här

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: AmaZix Press Team

Kontakt e-post: press@amazix.com

Pillar är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informativt syfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link