Paybis sänker avgifterna till 0,99% för omedelbara bankbetalningar

Paybis introducerar omedelbar bankbetalningslösning för Storbritannien och EU; lägger till stöd för lokala bankbetalningar i USA och SWIFT USD för internationella kunder.

Det globala kryptokursutbytet Paybis introducerar flera nya betalningsalternativ för sina internationella kunder. Paybis-användare kan nu köpa kryptovalutor med Storbritannien (UK) Faster Payments-systemet och Europeiska unionens (EU) gemensamma europeiska betalningsområde (SEPA) för omedelbara insättningar i GBP respektive EUR.

Börsen har också lanserat lokala bankbetalningar i USA (USA) samt SWIFT USD för att tillåta internationella betalningar.

Världsomspännande lösning till bästa pris

Dessa tillägg är en del av Paybis uppdrag att hjälpa sina kunder att delta i kryptovaluta- och blockchainvärlden genom att sänka kostnaderna och sänka inträdeshindret. Som en del av lanseringen av nya betalningsalternativ sänker Paybis sin avgift för kryptovalutaköp till 0,99% från 2,99%, samt ökar utgiftsgränserna för alla kunder, från $ 200 000 i enskilda inköp till $ 1 000 000.

Paybis på resande fot

Paybis har varit upptagen med att utveckla sina utbytestjänster för kryptovaluta sedan grundandet 2014. Det globala utbytet av kryptovalutor har lagt till flera funktioner, inklusive en blogg för att hjälpa sina användare att hålla jämna steg med den snabbt utvecklande kryptovärlden.

Ett hänvisnings- och anslutningsprogram som belönar användare som hänvisar nya handlare och ett nyhetsavsnitt så att dess användare kan hålla jämna steg med börsens utveckling.

Paybis har också infört krypteringsspårningssidor som alla kan använda för att kontrollera priser i realtid. Dessutom kan en kund kontrollera bitcoinpriset eller något annat kryptovalutapris i mer än 90 olika lokala valutor.

Dessutom har Paybis lagt till kryptokalkylatorsidor, vilket gör det möjligt för besökare och kunder att enkelt beräkna värdet på en av de 400 kryptotillgångarna i flera olika valutor. Alla dessa funktioner är avsedda att säkerställa att kunder kan köpa bitcoin och andra valutor enkelt och effektivt.

I mars 2021 tillkännagav börsen också att de förbereder sig för att erbjuda support till New York-kunder, vilket skulle öka det totala antalet amerikanska stater som det tjänar till 49.

Om Paybis

Paybis är ett kryptovalutautbyte som möjliggör användarvänligt köp av Bitcoin och andra kryptovalutor via en mängd olika betalningsmetoder, inklusive debet- och kreditkort, omedelbara bankbetalningar i Storbritannien och EU, lokala bankbetalningar i USA och SWIFT USD för internationella kunder.

Börsen ger också stöd för över 50 lokala valutor, i 180 länder. Inom räckvidden ingår också 48 amerikanska stater. Paybis tar inte vård av kundernas medel, vilket innebär att användarna alltid har kontroll.

Slutligen fick Paybis också en tillfällig registrering av kryptovalutatillgångar från Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA), vilket gjorde det möjligt att verka i tillsynsmyndighetens jurisdiktion i väntan på bedömning av lämpligheten för att få en permanent licens.

FCA: s riktlinjer och regelverk är inriktade på att förhindra olaglig verksamhet i kryptorummet och uppmuntra en säker handelsmiljö för att främja ett allmänt införande av kryptovalutor.

Kolla in Paybis för mer information om deras utbud av kryptovalutaprojekt.

Följ Paybis vidare Twitter.

Gilla & prenumerera på Paybis på YouTube.

Kontakta Paybis via e-post: support@paybis.com.

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Innokenty Isers

Kontakt e-post: business@paybis.com

PAYBIS är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informativt syfte. Informationen utgör inte investeringsråd, eller ett erbjudande att investera, eller en stimulans att öppna ett konto hos Paybis eller delta i någon finansiell transaktion.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link