Paxful lanserar Bitcoin Payments e-handelsverktyg

Peer-to-peer (P2P) marknadsplats Paxful meddelade den officiella lanseringen av en ny e-handelslösning som heter Paxful Pay. Paxful Pay gör det möjligt för företag världen över att börja acceptera bitcoin som betalning.

Tjänsten gör det möjligt för konsumenter att använda nästan 400 olika betalningsmetoder som kommer att konverteras till BTC och deponeras i företagets digitala plånbok. Bland dessa 400 ingår tjänster som PayPay och Zelle Pay.

När Paxful Pay har deponerats tillåter köpmän att hantera sina plånböcker och konvertera sin bitcoin till lokal valuta via Paxful Marketplace. Transaktioner gjorda med Paxful Pay utförs via Paxfuls P2P bitcoin-utbytesplattform. Under tiden hanteras alla avgifter av köparen och säljaren utan kostnader när Paxful Pay används som handlare.

Medan bitcoin är kryptokärnan vid lanseringen för Paxful Pay, planerar plattformen att införa stöd för Tether och andra stablecoins på vägen. Dessutom planerar Paxful att lägga till BTC till omvandlingar i lokal valuta inom en snar framtid.

Medan Paxful Pay lanserades i morse, säger Paxful att det redan har mer än 100 leverantörer på plattformen och kommer att lägga till fler under de kommande veckorna.

VD och medgrundare av Paxful, Ray Youssef, citerades i tillkännagivandet som uttryckte Paxfuls idé bakom projektet:

”I många regioner över hela världen ser vi människor använda bitcoin som ett ekonomiskt verktyg för att köpa varor och tjänster. Bitcoin har flera olika användningsfall som vi bara har börjat använda och e-handel är ett bra exempel. På Paxful är det absolut nödvändigt att vi ger användare och företag runt om i världen möjlighet att dra nytta av bitcoinens kraft för att få ekonomisk frihet. ”

För e-handelskunder tillåter flytten dem att välja Paxful Pay som alla andra betalningsmetoder. Ett Paxful Pay-konto ger också användare tillgång till Paxful Marketplace och Paxful Wallet. Detta är inte Paxfuls första razzia i betalningsvärlden. Det har tidigare erbjudit betalkort anslutna till kryptoplånböcker och till och med tillåtit användare att handla guld för bitcoin.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link