ParaSwap på Polygon genererar $ 37,4 miljoner i volym över 24-timmarsperiod

ParaSwap upplevde en massiv ökning av åtgärder som har drivit finansappen till den 17: e platsen på DappRadars dApp-ranking.

Decentraliserat utbytesaggregat ParaSwap har sett en massiv tillströmning av åtgärder de senaste 24 timmarna på Polygon. Efter att ha genererat 37,4 miljoner dollar i volym har appen stigit till den 17: e plats på DappRadars övergripande dApp-ranking. Under den sista dagen har plånböcker som interagerat med dApps smarta kontrakt ökat med 8% till totalt 762.

ParaSwaps nya tokenutbyte som lanserades på Ethereum (ETH) redan i december, bröt in i Polygon i april och BSC i maj.

ParaSwap är en DEX-aggregator som söker efter de lägsta priserna för token swaps över en rad ETH-baserade DeFi-produkter. Nollavgifter tillkommer för användning av protokollet. ParaSwap tjänar istället 50% av nettopositiv glidning för att öka protokollutvecklingen.

Under den senaste veckan har ParaSwap på Polygon sett genomsnittliga transaktioner som svävar runt 12 000 dollar. Ethereum-versionens genomsnitt är cirka 282 000 dollar för jämförelse. Ethereum har mindre aktivitet och färre aktiva användare, men genomsnittliga värden är 2250% högre, enligt de rapporterade siffrorna.

Höga gasavgifter är den troliga orsaken till detta. Med användare som betalar $ 50 per handel, kräver det att de flyttar mycket kapital i ett skott för att motivera gaspriset.

Polygon i sig njuter av lite återuppgång i värde och aktivitet sedan det ommärks av Matic i februari.

ParaSwap samlar in $ 3 miljoner i fröförlängningsrunda

ParaSwap har varit i nyheterna en hel del på senare tid, med DEX-aggregat som också tillkännagav denna vecka sin framgångsrika fröförlängningsrunda. Rundan leddes av Blockchain Capital, DeFi Alliance och White Star Capital. Andra investerare inkluderar Andre Cronje, Curve Finance, Dune Analytics, Fredrik Haga och Michael Egorov.

ParaSwap ser ut att stödja andra blockkedjor som Ethereum Layer-2-nätverk. Dessa nätverk inkluderar Avalanche, Arbitrum, Benchemld, Fantom och ZkSync. Fröförlängningsrundan tar ParaSwaps totala finansiering till nästan 6 miljoner dollar efter att liknande resultat sågs i september 2020.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link