PancakeBunny Postmortem Details Attack Compensation Plan

Den utbrutna PancakeBunny-börsen har publicerat en detaljerad uppdelning av inkurionen som kostade miljontals dollar och dumpade tokenpriser med 95% igår.

I ett blogginlägg med titeln ”Gå framåt plan” avslöjade PancakeBunny att den förlorade 45 miljoner dollar i attacken, inte 1 miljard dollar, vilket felaktigt rapporterats av vissa medier. Det upprepade att inga valv komprometterades och attacken var en ”ekonomisk exploatering” som rapporterades av BeInCrypto den 20 maj.

När koden har fixats kommer plattformen att återuppta normal drift med ökade BUNNY-utsläpp. Under de närmaste 90 dagarna kommer Bunny Pool att betala ut 100% av prestationsavgifterna som ackumulerats fram till tiden för exploateringen.

”Vi kommer att kompensera Originalinnehavarna för skillnaden mellan börsvärdet vid utnyttjandet och det nuvarande bibehållna värdet på 39 MUSD (förlusterna) genom att utfärda en ny token, pBUNNY, och genom att skapa en kompensationspool.”

Kompensationspoolen kommer att finansieras av prestationsavgifter, ett direkt bidrag från teamet, alla medel som återvinns från exploateringen och en airdrop av QFI-tokens för ett nytt utlåningsprojekt.

Det kommer att finnas ett aggressivt återköp och brännprogram som kommer att mildra de ökade utsläppen, tillade det.

Efterdödsundersökning

Attacken involverade flera flash-lån som utnyttjade ett valv med låg likviditet för att mynta omkring 6,9 miljoner BUNNY-tokens, förklarade det. Dessa dumpades sedan på marknaden och orsakade den efterföljande priskraschen. Kraschen i BUNNY-pris påverkade andra valv med exponering för token så att dessa låstes inom en timme.

Det finns flera mål för planen framöver som inkluderar det nya pBUNNY-tokenet, ökade utsläpp, fördelning av prestationsavgifter till spelare, ett “Retained Original Value” (ROV) -system för innehavare före attacken, kompensationspoolen och QFI-token bidrag.

Enligt Rekt Blogg, som genomförde en mer detaljerad post mortem, hade PancakeBunny över 10 miljarder dollar i TVL när det var som mest. Den har för närvarande cirka 1,1 miljarder dollar.

BUNNY pris fortfarande misshandlat

BUNNY-priserna har återhämtat sig något under dagen. Token handlas till strax under $ 40 enligt CoinGecko.

Det är fortfarande nere 83% jämfört med dagarna före attacken när det handlades över $ 230 och har krossats 92% från det 27 april hela tiden på 512 $.

Binance Coin (BNB) hade återkallat 8,5% på dagen i skrivande stund för att nå $ 390.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.



Source link