Overline syftar till att bygga världens största NFT-museum

[ad_1]

Blockchain interoperatör Overline bygger världens största icke-fungibla token (NFT) museum.

Museet kommer att ingå i ett blockchain-nätverk Overline bygger in i en skyskrapa i New York City på 111 West 57th Street. Projektet är ett joint venture mellan Overline och JSD Group. Enligt Overline-ordförande Todd Morley kommer projektet att möjliggöra decentraliserad trådlös kommunikation över hela staden.

Morley tillade också att den ”kan användas var som helst med den hastighet som tillåter även kryptogruva.”

NFT-museets nytta

Morley förklarar att ”en del av byggnaden vid 111 är att skapa världens största NFT-museum.” Han säger att detta ger en viss nytta för byggnaden snarare än bara ”tegel och murbruk”. Dessutom hoppas han ”att Overline kommer att vara stamfader till många projekt som människor kan äga.”

Eftersom NFT är i sig digitala, undrar vissa vad syftet med NFT-museet är. För att ta itu med detta betonade Morley sin erfarenhet som Guggenheim Partners grundare. Han noterade att Guggenheim-museet har kunnat underlätta många andra saker förutom att vara en plats för konst.

Närmare bestämt citerade Morley sin ”fenomenala framgång när det gäller att bli ett verktyg för fastighetsutveckling som använder kultur för att utveckla tillgångar och sammankalla människor.”

Morleys passion för blockchain

Under hela intervjun demonstrerade Morley kontinuerligt sin passion för potentialen i blockchain-projekt. För Morley var övergången till blockchain-relaterade projekt efter en karriär inom ekonomi inte ett stort steg att göra. ”Blockchain, DeFi, decentraliserade valutor, alla dessa saker är redan en del av finansiella tjänster”, sa han.

Morley tillade att blockchain-tekniken har kapacitet att korrigera mycket av det som är moget för störningar i traditionell ekonomi. Han lyfte sedan fram sådana saker som dåligt genomförd penningpolitik och en analogbaserad försäkringsbransch. Enligt hans uppfattning, om ett företag saknar en teknikstrategi, kommer de att gå ur drift.

I slutändan tror han på blockchains förmåga att demokratisera tillgången till investeringar. ”Att demokratisera tillgången till information och tillgångar som vi tror kommer att släppa loss enorma mängder kapital”, avslutade han.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link