OpenOcean blir första DEX-aggregat som expanderar till Solana (SOL)

Den decentraliserade börsen (DEX) aggregator OpenOcean har meddelat sin expansion till Solana (SOL). Bli den första aggregat av sitt slag som gör det.

Enligt en artikel OpenOcean Global reps publicerad den 28 maj kom beslutet efter ett stort antal förfrågningar från aggregatorns community. Inklusive mer än 14 000 röster på en omröstning publicerades först på deras officiella Twitter den 25 maj. Vid tidpunkten för pressen hade omröstningen samlat nästan 44 000 röster totalt. Det listade också Polygon, Avalanche och Fantom bland aggregeringsalternativen.

OpenOceans verksamhet omfattar både centraliserad och decentraliserad finansiering (CeFi och DeFi). Protokollet fungerar redan på nätverken Ethereum, Binance Smart Chain, Tron och Ontology. Dess expansion till Solana gör det nu möjligt för användare att handla med Solana token (SOL), liksom Raydium (RAY), Serum (SRM), Oxygen (OXY) och Bonfida (FIDA).

Aggregatorn lovar också sitt partnerskap med den högpresterande blockchain kommer att göra det möjligt för sina användare att “handla på en mer mångsidig plattform” och dra nytta av “handelsmöjligheter med lägsta avgifter och slippage.”

Detta är det senaste i en serie utvecklingar på OpenOcean den här månaden. Den 21 maj aggregeringsplattformen tillkännagav sin expansion till japanska, kinesiska, spanska och ryska marknader. Motiverar att OpenOcean sedan starten 2020 hade sett mer än 184 000 användare från över 200 länder handla med dem.

Andra kollabor med Solana

Flytten från OpenOcean kommer i mitten av Solana Season Hackathon, som började den 15 maj. Evenemanget på tjugo dagar har en total prispott på 1 miljon dollar. Utvecklare, designers och entreprenörer kan skicka projekt till hackathon fram till 7 juni.

Även under evenemanget tillkännagavs att Solana skulle samarbeta med den indiska kryptobörsen CoinCDX för att vara värd för en virtuell hackathon. Ett samarbete som också inkluderar Devfolio. Representanter från både Solana och CoinCDX har sagt att de hoppas att hackathon kommer att förstärka Indiens krypto- och blockchain-samhällen.

Både CoinCDX och Devfolio har redan bidragit till Indiens spår av den pågående Solana hackathon, inklusive en prispott på $ 50 000.

Den 28 maj hyllade Solana-reps Shakti Goap, grundare och VD för Devfolio, som dog tidigare i månaden från COVID-19. De utfärdade en tweet som säger ”Våra djupaste kondoleanser går till Shakti Goap & hans familj. Shakti var domare i vårt senaste hackathon, eftersom Devfolio var vår partner för evenemanget. Till hans minne har Solana Foundation donerat $ 25 000 via volontärorganisationen Bhumi Organization.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link