Ontology Cross-Chain DeFi-utlåning är nu tillgängligt på OKExChain

Kreditbaserad tvärkedjig DeFi-utlåningsplattform Wing är nu live på OKExChain (OEC). Wing utvecklades av Ontology och är en offentlig blockchain som specialiserat sig på decentraliserad data och identitet.

OKEx, ett kinesiskt börs, lanserades i december 2020. Det har ett decentraliserat styrningssystem som ger kunderna möjlighet att påverka ekosystemets framtida inriktning. OKEx tillåter också kunder att skapa och lista personligen designade kryptovalutor på OKExDEX, ett decentraliserat börs. OKExDEX har också derivathandel som användarna kan använda.

Integrationen av Wing i open source-handelskedjan kommer att hjälpa den decentraliserade finansieringsplattformen (DeFi) att möta den stora efterfrågan på högfrekventa transaktioner på dess plattform. Med samarbetet kan DeFi-användare nu använda Wings lån-, försäkrings- och utlåningstjänster.

Sedan Wings lansering på Ontology i september förra året har plattformen upplevt en stark tillväxtperiod där dess totala värde låst (TVL) förmörkade 300 miljarder dollar. Plattformen var ursprungligen utformad för att främja ömsesidigt fördelaktiga relationer mellan kryptolåntagare, borgenärer och borgensmän via en decentraliserad styrningsmodell.

Växlar och plånböcker

OEC lägger tonvikt på samhällsbaserade ops, transparens för handelsregler och användarnas autonomi. I linje med detta mål debuterade Wing på ORC tillsammans med andra projekt som SushiSwap (SUSHI) och Chainlink (LINK). Dessa kommer möjligen att möjliggöra smart kontraktutveckling i framtiden. Team-up möjliggör också integration av swappar och plånböcker.

För att främja Wings OEC-lansering kommer Ontologis decentraliserade cross-chain plånbok ONTO att erbjuda incitament för nya användare till plattformen. Till en början är tillgångar som stöds för utlåning och upplåning BTCK, ETHK, OKT, USDC, USDT och WING. Av den gruppen är endast WING-användare berättigade till försäkringspoolen. Dessutom kommer ONTO att stödja alla kvalificerade OEC dapps via en speciell zon på sin plattform.

I april tillkom ytterligare tillgångsslag till Wings kreditplattform. Detta uppnåddes genom lanseringen av ”Any Pool.” Den decentraliserade utlåningspoolen möjliggör kontrakt och utlåning av alla tillgångar. Funktionen ger användarna tillgångar som verkliga tillgångar som fastigheter kan läggas ut som utlåningssäkerhet. För att åstadkomma detta samarbetade Wing med UPRETS, ett fintech-företag som digitaliserar fastighetstillgångar för handel på blockkedjor.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link