OnlyChain-Based OS är kompatibelt med kommersiella applikationer

Singapore, 27/04/2021 – OnlyChain är stolta över att tillkännage sitt Blockchain-baserade operativsystem som kan innehålla affärsmodeller för exponentiella organisationer. OnlyChain är ett blockbaserat operativsystem med öppen källkod initierat och etablerat av Only Chain Limited.

OnlyChain är en uppsättning av 3.0 blockchain-baserade applikationer Operativ system kompatibel med decentraliserad (DeFi) och halvcentraliserade applikationer framväxande datakompatibilitet och prestandatillägg. När det väl är etablerat kommer systemet att ordna den distribuerade datorn för att ge applikationer olika tjänster som minne, hårddiskar, processorer, bandbredd och gränssnitt. OnlyChain strävar efter ett effektivt och fullfjädrat applikationsekosystem genom att införliva framgångsrika affärsmodeller för exponentiella organisationer.

Vi kommer att lansera “OBTC”, “OETH”, “OLTC” och andra tvärkedjetillgångar baserade på OC-systemet och alla tvärkedjetillgångar kommer att genomföras fullt ut genom ett smart kontrakt, som också kallas OC cross-chain protokollet körs på OC-systemet.

De Smarta kontrakt möjliggöra för decentraliserade kärnverksamheter att samarbeta i kedjan. OnlyChain System producerar TPS på 20000+. Token på OC-systemet kommer att ge många funktioner i framtiden och priserna på dessa tokens återspeglar också de priser som stöder deras faktiska tillgångar, så vi kallar dem också alternativa “stabila tokens”

Endast kedjebaserade tvärkedjetillgångar

OnlyChain kommer att lansera OBTC, OETH, OLTC, etc. Alla tvärkedjetillgångar kommer att köras av Smart Contracts.

ORC

Det första kedjeprotokollet initierades av OnlyChain med namnet Open Reactor (ORC). Open Reactor länkar finansiell data och värdeleverans mellan OnlyChain och andra offentliga blockchain-nätverk. ORC tar värden till vanliga tillgångar som ETH, BTC och LTC i Open Finance-ekologi.

ORC: s vision är att bli det interoperabla utbyteskiktet för nästan alla större blockchain inom krypteringsfältet och förse den decentraliserade världen med en självgående fritt värdeflödesreaktor, som har en avgörande strategisk betydelse för att uppnå kärnsträvan efter OPEN i upprättande av ett enhetligt likviditetsutrymme.

ÖPPNA

Open Finance konstruerar ett integrerat och sammankopplat kluster av protokoll för öppna finansiella och finansiella protokollapplikationer utvecklade baserat på OC-systemet. ORC-kedjeprotokollet är en grundläggande infrastruktur för OPEN full ekologisk tillämpning och stöds av OPEN Foundation.

Utvecklingen av OrcVM virtuell maskin är kärnmekanismen i Open Reactor-protokollets decentraliserade kedjelösning. OrcVM är en decentraliserad värdplattform baserad på säker multiparty-beräkning (sMPC) och kan smida eller förstöra OSC-20 digitala tillgångar 1: 1 på OC-systemet, med plattformarna som stöder kedjevärdskap i ett tidigt skede är bitcoin, Ethereum eller Litecoin. Detta innebär att BTC, ETH och LTC kan användas i alla DeFi-applikationer på OrcVM-systemet.

De decentraliserade nätverksnoderna som driver driften av OrcVM kallas Nodeoperator. Vem som helst kan köra Nodeoperator så länge de lovar en viss mängd ORC-token, genom att bara använda en hemkalkylator eller mobil terminalenhet. Eftersom Nodeoperator tillhandahåller dator- eller värdtjänster till OrcVM kan den tjäna en underhållsavgift denominerad i BTC, ETH eller LTC. OC-systemet är ett revolutionerande system som gynnar sina kunder genom att integrera framgångsrika affärsmodeller. OnlyChain hjälper kryptohandlarna att skapa stabil.

är lätt att använda och vem som helst kan köra den

OnlyChains nya gjutning bekräftar snabbt transaktionstiden och transparensen för transaktionsdetaljer och smart utförande av kontrakt och kommer därmed att göra alla kryptoinvesterare nöjda eftersom de inte behöver betala en hög transaktionshastighet på kedjan som nuvarande scenario.

Följ oss på officiella sociala medier

Twitter : https://twitter.com/onlychainorg

Instagram: https://www.instagram.com/_onlychain/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/only-chain/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4I1qZ_9CKzVSLwrsjXSHtg

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

Source link