Obundet finansiering samlar in $ 5,8 miljoner för att förbättra deFi-likviditetsleverantörens tokeneffektivitet

Det senaste decentraliserade finansieringsprotokollet (DeFi) för att få stort riskkapitalstöd är obundet finans med syfte att förbättra avkastningen från likviditetsleverantörsmarknader.

I ett tillkännagivande den 10 juni uppgav DeFi-protokollet att det har säkrat en finansieringsrunda som leds av Pantera Capital och Michael Arringtons XRP Capital.

Obundet har samlat in $ 5,8 miljoner från en lång lista med riskkapitalföretag inklusive CMS Holdings, Hashed, LedgerPrime, LD Capital, TRGC, ArkStream Capital, ZeePrime Capital, Future Perfect Ventures, Brilliance Ventures, Woodstock, Coin98 Ventures och GenBlock Digital.

Företaget strävar efter att erbjuda den första decentraliserade kedjekedjan och utveckla kedjebryggor för transaktion av syntetiska tillgångar enligt tillkännagivandet. VD och grundare av obundet ekonomi, Tarun Jaswani, utarbetade:

”AMM är DeFi’s Zero to One-innovation och vi bygger ett aggregatlager för att möjliggöra större avkastning och kapitaleffektivitet för våra användare,”

Förbättra LP-avkastningen

Obundet ekonomi är i huvudsak ett decentraliserat likviditetsprotokoll som syftar till att ta itu med frågan om likviditetseffektivitet för likviditetsleverantörer. Det gör det möjligt för användare att förena sina intäkter från LP-tokens genom att använda dem som säkerhet för att mynta syntetiska tillgångar.

Pantera Capital VD, Dan Morehead, sa att Obundet har en stor potential att spela en ledande roll i DeFi-utrymmet genom att fokusera på likviditetspool-tokens. Polygon medgrundare Sandeep Nailwal uppgav:

”Obundet dedikerade utvecklingsteam har skapat något som gör alla AMM-enheter effektiva och kommer att göra intressanta pengar legos i rymden ytterligare.”

Obundet kommer också att stödja en rad syntetiska tillgångar, till exempel uETH, och sin egen stablecoin, UND. Likviditetspooler kommer från olika AMM-enheter som ger bättre avkastning, och plattformen kommer att erbjuda verktyg för att göra det möjligt för användare att sammansätta dessa avkastningar med hjälp av oberoende prisflöden och dataorak.

Protokollet gick först live på Ethereum och stöder också AMM: er som Uniswap, Balancer, MooniSwap och Sushiswap. Det avser att utöka strategiska partnerskap med EVM-kompatibla blockkedjor till att omfatta Binance Smart Chain, Polygon och Harmony, vilket kommer att lägga till stöd för bland annat PancakeSwap och DFYN. Den har redan integrerat Uniswap v3 och håller på att lansera aggregatkontrakt för koncentrerad likviditetsförsörjning

Obundet ”DeFi Treasury For Liquidity Pool Tokens” gick först live på testnet i december 2020 och lanserade sitt slutfas testnet i april 2021.

DeFi TVL-utsikter

I skrivande stund svängde DeFi-totala värdet låst omkring 75 miljarder dollar enligt DappRadar. Det har inte lyckats återhämta sig till sin tresiffriga topp i mitten av maj men har varit relativt stabilt de senaste tre veckorna trots marknadskorrigeringen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link