Nya funktioner på Alitas säkerställer en säkrare blockchain


Alitas tillkännagav nyligen tre funktioner, som kommer att ge en effektivare, bekvämare, säker och stabil utvecklings- och implementeringsmiljö för användare över hela världen.

En av nyckelfunktionerna är den unika toleransalgoritmen, som använder en inkluderingsalgoritm istället för konsensus för att uppnå datakonsistens. Genom den ursprungliga strukturen i Alitas kan de inkluderade noder få juridiska transaktionsreferenser och realisera fullständig decentralisering.

Star drop-effekt, en annan viktig funktion, kan hjälpa till att uppnå hög säkerhet för transaktionsintegritet. Genom slumpmässig screening som stjärndroppar introducerar den noder för att få transaktionens legitimitet, vilket kan garantera hög säkerhet för transaktionsintegritet.

Dessutom bryter Alitas struktur den traditionella kedjestrukturen och utformar en ny konsensusmekanism om Alitas. Samtidigt som vi uppnår fullständig decentralisering och absolut säkerhet bryter det flaskhalsarna i prestandan, och TPS kan nå över 30 000 per sekund, vilket ger användarna bättre upplevelser.

Alitas är den underliggande infrastrukturen för en ny generation av värdenätverk, dedikerad till att bygga en ny generation av underliggande betrodda nätverksprotokoll. Alitas tillhandahåller också effektiva, bekväma, säkra och stabila utvecklings- och implementeringsmiljöer till kunder över hela världen.

Alitas är engagerad i öppen ekologi, öppen applikation och öppet samarbete med andra ekosystem. Den underliggande Alitas-infrastrukturen kan integreras fullt ut med big data, cloud computing, artificiell intelligens, 5G och andra tekniker. Det kan också sömlöst anslutas till andra blockchain-nätverk för att förverkliga en delad och öppen gemenskap.

Den nuvarande uppnåendet av Alitas teknik är ett viktigt steg för både Alitas och hela blockchain-industrin, eftersom transaktionssäkerhet och hastighet alltid har varit det som gäller mest.

Företaget ser fram emot att ta till sig all banbrytande teknik som lanseras av Alitas och den säkrare, mer pålitliga och stabila miljön som Alitas skapar inom en snar framtid.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link