Ny välgörenhetsbaserad kryptovaluta ’CovidDog’ gör första donationen


CovidDog, eller cDOG som deras token heter, ser ut som den nya valpen på kvarteret. De är ett start-up vars födelsedag var för bara fem dagar sedan.

Redan sparat över 6000 dollar i ”kryptoskatt” har de precis gjort sin första betydande donation till en major Dog Charity i Storbritannien – Hundar på gatorna.

CovidDog är en välgörenhetsbaserad kryptovaluta som har egenskaper som genererar automatisk avkastning och en automatisk välgörenhetsfunktion. I icke-krypto termer betyder detta att cDOG beskattar varje transaktion med deras kryptovaluta-token med 2%. Inom denna skatt distribueras sedan 1% till innehavarna av deras token (genererar en passiv inkomst för alla) och de andra 1% går till deras välgörenhetsplånbok som sedan används för att donera till värdiga syften runt om i världen.

För de av er som älskar matematik i kryptovaluta, här är några siffror om CovidDog: cDOG är bara fem dagar gammal och har ett marknadsvärde på $ 217 000 (skrivande tid), det har drygt 1500 medlemmar i sin Telegram-grupp, 1800 anhängare på Twitter & 1500 innehavare av deras token.

Hundar på gatorna (DOTS) är en mång-prisbelönt välgörenhetsorganisation som är en frivilligdriven välgörenhetsorganisation som är dedikerad till välfärd för hundar som tillhör Storbritanniens hemlösa samhälle.

Precis som många välgörenhetsorganisationer, under Covid-19-pandemin, har DOTS kämpat för att samla in donationer eftersom de har varit tvungna att stoppa all personlig kontakt med vanliga givare. Utöver detta har det skett en allvarlig brist på personlig skyddsutrustning för veterinärer på grund av att välgörenhetsorganisationer inte prioriteras under pandemin, så alla insamlade pengar har ett mycket bredare spektrum av fördelar än vanligt.

Huvudmålet med DOTS är att hjälpa hundar som bor vid sidan av hemlösa på gatorna, hjälpa till att mata, ta hand om och i allmänhet ge dem lite extra kärlek.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

Source link