Norton Cyber ​​Security Firm lägger till Crypto Mining Services

Cybersäkerhetsföretaget Norton har meddelat en ny funktion som gör det möjligt för användare att säkert bryta krypto genom sin plattform.

Den 2 juni tillkännagav företaget lanseringen av Norton Crypto, en ny funktion som kommer att fungera tillsammans med sin Norton 360 internetsäkerhetssvit.

Från och med idag den 3 juni kommer utvalda Norton-kunder i sitt tidiga adopterarprogram att bjudas in till Ethereum med det nya gränssnittet.

Tillkännagivandet uppgav att Norton Crypto levererar ett säkert och pålitligt sätt för konsumenter att bryta Ethereum utan att öppna sig själva och sina enheter för fallgropar. Det citerade inaktiveringen av säkerhetsprogramvaran och installationen av skadlig kod och ransomware som några av farorna med att bryta på persondatorer.

Det tillade att intäkter vanligtvis lagras direkt på gruvarbetarnas hårddiskar, där deras digitala plånbok kan gå förlorad om den misslyckas.

Säker Ethereum-gruvdrift

Företaget, som har blivit ommärkt till NortonLifeLock, utökar sin cybersäkerhetsplattform för att skydda konsumentens ständigt föränderliga digitala liv. Vincent Pilette, VD för NortonLifeLock, utarbetade den bredare roll som kryptovalutor spelar i det dagliga livet:

”Eftersom kryptoekonomin fortsätter att bli en viktigare del av våra kunders liv vill vi ge dem möjlighet att bryta kryptovaluta med Norton, ett varumärke som de litar på.”

Gagan Singh, produktchef på NortonLifeLock, tillade att brytning kan göras med bara några få klick på det nya systemet. Detta minskar effektivt inträdeshindren och öppnar aktiviteten för dem som skulle ha avskräckt av dess tekniska komplexitet.

Lösningen är en av de första som har integrerats i en vanlig PC-säkerhetsprogramvara och det är troligt att konkurrerande företag som McAfee och Kaspersky mycket väl kan följa.

Gräver djupt till min ETH

Det är också möjligt att Norton expanderar bortom Ethereum för gruvalternativ eftersom det inte längre är lönsamt att göra goda vinster att bryta det ensam.

Den hashhastighet som krävs för att bryta ett block på Ethereum har vuxit långt förbi hobbynivån så att gå med i en gruvpool eller molntjänst är det mest populära valet för de flesta.

Dessutom har den globala halvledarbristen resulterat i en höjning av priserna på datorhårdvara, såsom avancerade grafikkort. Plattformbaserade gruvtjänster kan växa i popularitet till följd av dessa hinder, särskilt om de gör det enkelt för användarna.

Att inte behöva betala 1200 dollar för en Nvidia GeForce RTX 3080 Ti skulle också vara ett plus för de flesta nya i kryptogruvscenen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link