Niox-token är nu listad på AscendEX

[ad_1]

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggdes av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av NIOX Token (NIOX) under paret USDT / NIOX den 5 maj kl 13:00 UTC.

NIOX Foundation och Autonio-handelsplattformen lanserar NIOX-sviten för att hantera den tekniska komplexitet, sekretess och exklusivitet som finns på befintliga handelsplattformar. Svitens mål är att ge användarna en enkel infrastruktur för att engagera sig i digitala tillgångsmarknader. NIOX Suite är en tillgänglig, decentraliserad och omfattande uppsättning finansiella verktyg för den digitala tillgångsekonomin. Plattformen gör det lättare för handlare att genomföra analyser, distribuera handelsalgoritmer och utbyta digitala tillgångar.

NIOX flaggskeppstjänst är Autonio, en handelsplattform för artificiell intelligens som demokratiserar tillgången till avancerade handelsalgoritmer. Dessutom lanserar NIOX-stiftelsen ett sentimentanalysverktyg och en decentraliserad handelsplattform NIOnet och NIOdex, som ger handlare av alla bakgrunder resurser för due diligence, säkerhet och likviditet.

NIOX-token används för att få tillgång till produkterna och infrastrukturen som Autonio tillhandahåller såväl som projektets styrning genom att bli DAO-medlem genom staking. NIOX-token är en integrerad del av en delningsekonomi kring handelsekosystemet. Användare kan köpa NIOX-tokens, skapa eller köpa algoritmer, genomföra teknisk analys och börja livehandel.

NIOXs likviditetsmininglösning NIOX Swarm och dess marknadsskapande-modul NIOX Maker kommer att integreras i AscendEX-handelsplattformen. NiOX Swarm har ett marknadsdrivet tillvägagångssätt för marknadsskapande som syftar till att främja konsekventa likviditetsbestämmelser på massmedia och minska riskerna med AMM. NIOX Maker är en marknadsskapande modul som gör affärer snabbare och mer exakta genom kreativa algoritmer, komplexa beräkningar och tusentals datapunkter som samlats in från användarens utbyte. Det ger ett lättanvänt gränssnitt för alla att distribuera marknadsskapande bots.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder spot, futures, marginalhandel och stakingprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, gå till den officiella AscendEX-portalen.

Om Autonio och Niox-token

NIOX Foundation och Autonio-handelsplattformen lanserar NIOX-sviten för att hantera den tekniska komplexitet, sekretess och exklusivitet som finns på befintliga handelsplattformar. Svitens mål är att ge användarna en enkel infrastruktur för att engagera sig i digitala tillgångsmarknader.

För mer information och uppdateringar, gå till den officiella Autonio-portalen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link