NFT-symboler pumpar efter många utbytesannonser


Chiliz (CHZ) har sjunkit sedan den nådde ett rekordhögt pris den 12 mars. Det har dock studsat vid en kanals supportlinje.

Enjin Coin (ENJ) har gått uppåt sedan den 23 april, men har inte lyckats få tillbaka ett viktigt motståndsområde.

Decentraland (MANA) bröt ut från en symmetrisk triangel och validerade den som stöd efteråt.

CHZ

CHZ har flyttat nedåt sedan det nådde ett högt pris på $ 0,94 den 12 mars. Medan token initierade en studs den 7 april lyckades det bara skapa en lägre topp på $ 0,84. Ytterligare en minskning följde efteråt.

Hittills har CHZ nått en lägsta nivå på 0,321 dollar, vilket görs den 23 april.

Det verkar som om token handlas inuti en fallande parallell kanal, för närvarande i den nedre delen av den. Kanalen anses ofta vara en korrigerande rörelse. Därför kan en rörelse mot motståndslinjen på $ 0,75 eller potentiell breakout förväntas.

Tekniska indikatorer är neutrala / hausseartade, vilket inte bekräftar denna möjlighet.

Diagram av TradingView

Dessutom verkar förflyttningen från nedgångarna som början på en ny hausseartad impuls. Därför är det troligt att CHZ ökar mot kanalens motståndslinje och potentiellt bryter ut.

Dessutom noterades CHZ i två börser, XT och Bitpanda Pro den 25 april respektive den 27 april. Det är möjligt att dessa två händelser hjälpte prisökningen.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • CHZ handlar i en fallande parallell kanal.
  • Det har potentiellt börjat en kortvarig hausseartad impuls.

ENJ

ENJ har rört sig nedåt sedan den 9 april, då det nådde ett högt pris på 4 USD. Den efterföljande droppen tog token hela vägen ner till $ 1,69, vilket validerade 0.618 Fib retracement-nivån som stöd.

ENJ har gått uppåt sedan dess. Trots studsan har den inte lyckats återfå ett viktigt motståndsområde, som hittades till $ 2,85. Detta är både 0.5 Fib retracement-nivån (vit) för det senaste fallet och ett horisontellt motståndsområde. Tills det lyckas med att återta den kan vi inte betrakta trenden hausseartad.

Diagram efter TradingView

Det kortare siktstabellen visar ett pågående breakout från en fallande motståndslinje. Därför förväntas ENJ nå det tidigare beskrivna motståndsområdet till $ 2,85. För närvarande kan vi dock inte avgöra om det kommer att bryta ut.

På samma sätt som CHZ noterades ENJ på XT-börsen den 23 april.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • ENJ möter motstånd på 2,85 dollar.
  • Det har brutit ut från en fallande motståndslinje.

MANA

Den 15 april bröt MANA ut från en symmetrisk triangel. Det fortsatte att nå ett nytt heltidspris på $ 1,67 två dagar senare.

Medan den sjönk kraftigt efteråt tjänade minskningen till att validera triangeln som stöd.

MANA har gått uppåt sedan dess.

Tekniska indikatorer är hausse. MACD har gett en hausseartad reverseringssignal och RSI har korsat över 50. Medan den stokastiska oscillatorn ännu inte har gjort ett hausseartat kors är det nära att göra det.

Nästa motståndsområde är 2,13 dollar.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • MANA har brutit ut från en symmetrisk triangel.
  • Det finns motstånd på $ 2,13.

För BeInCryptos tidigare bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

Source link