NFT-mynt arbetar mot återföring efter stora studsar

[ad_1]

Decentraland (MANA) har studsat på en långsiktig Fib-stödnivå men följer fortfarande en kortvarig fallande motståndslinje.

Chiliz (CHZ) handlar inuti en stor nedåtgående parallell kanal, i en troligtvis korrigerande struktur.

Enjin-myntet (ENJ) har följt en fallande motståndslinje sedan det nådde ett högt pris, den 9 april.

MANA

MANA har rört sig nedåt sedan det nådde högsta $ 1,67, den 17 april. Minskningen intensifierades efter att token skapade en lägre höjd den 11 maj.

Den 23 maj sjönk MANA till ett lågt värde av 0,483 dollar. Men det skapade en hausse uppslukande ljusstake nästa dag och har rört sig uppåt sedan dess.

Dessutom orsakade studsan en återkrav av 0,66 $ -området, vilket är 0,618 Fib retracement-supportnivån när man mäter hela rörelsen uppåt.

Tekniska indikatorer är fortfarande baisseartade, men MACD har genererat en högre momentum bar, ett potentiellt haussant vändningstecken.

Diagram efter TradingView

Det kortare siktstabellen visar att token har följt en fallande motståndslinje sedan den 11 maj.

Tills det bryter ut från denna linje kan vi inte betrakta trenden hausse.

Till skillnad från den dagliga tidsramen är tekniska indikatorer på sex timmars tidsramar hausse. Detta framgår särskilt av RSI-korset över 50 och positivt MACD (gröna ikoner).

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • MANA har studsat på supportområdet på $ 0,66.
  • Den följer en fallande motståndslinje.

CHZ

CHZ har minskat inuti en avsevärd nedåtgående parallell kanal sedan den nådde ett högt pris den 12 mars. Sådana kanaler innehåller ofta korrigerande rörelser.

Sedan skapandet av en lägre high och började avvisas den 16 april, har token handlat i den nedre halvan av denna struktur.

Den nådde stödlinjen för kanalen den 19 maj, och på samma sätt som MANA nådde den en annan låg den 23 maj. Den har dock gått uppåt sedan dess.

Dessutom har RSI genererat hausseartad divergens och MACD har genererat flera högre momentum-staplar. Om CHZ skulle återta mitten av kanalen nära $ 0,45 skulle det bekräfta att korrigeringen har avslutats.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • CHZ handlar i en fallande parallell kanal.
  • Tekniska indikatorer visar några hausseartade tecken.

ENJ

ENJ har minskat sedan det nådde ett högt pris på $ 4 den 9 april. Under hela minskningen har det följt en fallande motståndslinje.

På samma sätt som MANA, studsade den 23 maj och skapade en hausse uppslukande ljusstake nästa dag.

Tekniska indikatorer visar några hausseartade vändningstecken. Detta är särskilt tydligt i den hausseartade avvikelsen som skapats i RSI. Dessutom har MACD genererat tre högre momentum-staplar.

Om ENJ skulle flytta sig över 23 april-läget till $ 1,68 (röd linje) skulle det bekräfta att minskningen är en ABC-korrigerande struktur istället för en baisse impuls.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • ENJ följer en fallande motståndslinje.
  • Det studsade på supportområdet på $ 0,96.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link