NFT Marvel Marketplace kommer till Binance Smart Chain

Marknadsplatsen Marvel non-fungible token (NFT) är inriktad på att föra samman kryptohandlare och NFT-samlare.

Fans av Marvel Comics och Marvel Cinematic Universe (MCU) har en ny NFT-marknadsplats för handlare och samlare att dela. NFT Marvel är den första unika token i världen som är särskilt inriktad på Marvel Comics fans och vill ansluta till karaktärerna samtidigt som man gör investeringar.

NFT Marvel Marketplace är en decentraliserad marknad byggd på Binance Smart Chain (BSC). Skapare kan ta tillgångar och förvandla dem till NFT-tokens. Marvel fan tokens (MV), är i centrum för marknadsplatsens universum. MV-tokens tjänas med varje interaktion på plattformen.

Interaktioner kan innefatta att skapa digitala konstverk och dela dem med allmänheten. Användare kan också skicka den skapade NFT-konst som ett presentpaket. Varje gåva som skickas tjänar också MV-token. Plattformen meddelade att den slumpmässigt skickar anpassade NFT-presenter till MV-tokeninnehavare.

NFT Marvel-grundare, trots att de inte är anställda av Marvel, tror att Marvel-samhället kommer att hålla detta projekt igång och hjälpa till med fortsatt utveckling. De utformade den token metriska mekanismen för att återspegla det.

För varje handel är transaktionen föremål för en skatteavgift på 6%, som är uppdelad i tre delar. 2% kommer att delas ut av MV till alla innehavare för att öka värdet och ägarskapet. 2% kommer att läggas till likviditetspoolen på Pancake Swap för att garantera en hållbar utveckling av MV. Slutligen kommer de återstående 2% att brännas.

BSC tillåter marknadsplatsen att erbjuda billiga och nästan omedelbara transaktioner. Detta är viktigt eftersom NFT-avgifter har ansetts vara ett stort hinder i strävan mot mainstream-adoption.

Digitala serier kommer till krypto

När kryptovärlden fortsätter att växa ökar också intresset från nya popkulturgenrer. En av dessa underuppsättningar som har dykt upp nyligen är serier och samlarobjekt för serietidningar. Med det stora utbudet av serietidningar och oändliga karaktärer är valet för artister nästan oändligt. Lägg till det faktum att många av de faktiska artisterna från Marvel och DC kommer in i NFT-rummet och saker och ting börjar verkligen se spännande ut för fans.

Trots den världsomspännande uppmärksamheten serier och NFTs får, är inte allt positivt. Medan fansen är nöjda med tidigare Marvel- eller DC-artister som lägger ut nytt arbete av sina berömda ämnen, är företagen själva inte så nöjda. Faktum är att både Marvel och DC har strävat mycket efter att slå ner på artister som använder sina karaktärer för att dra nytta av.

Det bästa exemplet på detta måste vara Jose Delbo, en 87-årig konstnär som tidigare ritade för Wonder Woman och Transformers. Delbo skapade en NFT-samling som mest presenterade Wonder Woman-konst och sålde den för nästan 2 miljoner dollar.

Konstverket fakturerades som en begränsad upplaga, signerad digital skapelse, och försäljningen gav vinnaren icke-kommersiella rättigheter till verket. Medan Marvel och DC båda är överens om att serietidningar har tillåtits tjäna på penna- och bläckkonst som en professionell artighet tidigare, kan försäljning av digital konst för miljontals dollar kanske passera en linje.

DC Comics senior VP för juridiska frågor Jay Kogan förtydligade ”erbjudandet för försäljning av digitala bilder med DC: s immateriella egendom med eller utan NFT, vare sig de återges för DC: s publikationer eller återges utanför ramen för ens avtalsengagemang med DC, är inte tillåtet. ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link