NFT Livestream: Se Original Painting Burn när NFT skapas

Gå med i Marvel & DC Comics Artist Rob Prior som kommer att bränna originalmålningar för att skapa en NFT som ska auktioneras på Mogul Productions plattform

Den 28 april kommer Mogul Productions och Untraceable Events att vara värd för ett speciellt evenemang för kryptoentusiaster och nybörjare för att gå med i den berömda Marvel- och DC Comics-konstnären Rob Prior och andra speciella gäster för att diskutera NFT: s plötsliga uppgång och popularitet i underhållningsindustrin. Deltagarna får höra från titaner i blockchain-, musik- och filmindustrin.

Intresset för NFT: er ökar i krypto och bortom. I synnerhet sålde Mike Winkelmann, den digitala artisten som kallades Beeple, sin ”Everydays – The First 5000 Days” NFT för rekordstora 69 miljoner dollar. Denna NFT-hype saktar inte ner, eftersom samlare tar hänsyn till och har hällt 90 miljoner dollar i NFT och digitala samlarföretag hittills 2021.

”Denna händelse betecknar NFT: s uppåtgående bana när de fortsätter att stärka sitt transformativa värde i underhållningsindustrin. Mogul är glada över att kunna presentera Robs verk i denna ikoniska händelse med den första vanliga serietidningen och filmkonstnären som bränner sitt eget konstverk live på kameran så att det bara kommer att leva som en NFT, säger Lisa Sun, grundare och VD för Mogul Productions.

Rob kommer att bränna sin originalmålning på kameran i slutet av evenemanget och avslöja den digitaliserade NFT efter bränningen. Målningen, som är inspirerad av Wolf of Wall Street, kommer att få fiatpengar som faller från himlen; det kommer att brännas för att bevisa att konstens framtid, och Wall Street, är tänkt att vara på blockchain.

Robs målning lever bara som en digitaliserad ERC1155 NFT och kommer att auktioneras ut exklusivt på Mogul-plattformen. Under evenemanget kommer Rob också att leva målning och avslöja sina nästa två NFT-droppar, inklusive en Marvel-inspirerad Deadpool-återgivning och en Star Wars-målning av Luke Skywalker.

För att registrera dig för NFT Livestream: Proof of Origin Event, klicka här.

NFT Livestream Detaljer:

  • Onsdagen den 28 april 2021
  • 17:00 – 20:00 EST

Mogul Productions lanserade sin plattform tidigare i år med över 37 000 registreringar under de första sex veckorna av att vara live. Företaget har också lanserat sin Access Pass Sale med ett begränsat antal Access Passes tillgängliga på deras webbplats.

För mediefrågor, kontakta Raneem Hamad på (310) 260-7901 eller Raneem (at) MelrosePR (dot) com.

Om Mogul Productions (Mogul)

Mogul Productions är en decentraliserad filmfinansiering (DeFiFi) och NFT-plattform som kopplar samman skapare, filmfans och filmfinansiärer i ett utrymme för att säkerställa de bästa filmerna genom att ge alla en röst.

Genom att utnyttja blockchain-teknik och ett tokeniserat system uppmuntrar Mogul deltagande och belönar engagemang. Med hjälp av Moguls betalnings- och verktygstoken (STARS) kan användare rösta på, greenlight och delta i viktiga produktionsaspekter.

Moguls produktionsteam och rådgivare är prisbelönta Hollywood-veteraner som har skrivit, regisserat, spelat in och producerat ett brett utbud av filmer och TV-program.

Om spårbar:

Untraceable är den första byrån för marknadsföring av evenemang inom blockchain- och kryptovaluta-communityn i Kanada. Untraceable grundades 2013 för att hjälpa till att bygga och växa kryptosamhället och erbjuder ett komplett utbud av evenemangsmarknadsföring och rådgivningstjänster.

Untraceable specialiserar sig på att utforma banbrytande evenemang och marknadsföringskampanjer genom att sömlöst integrera kryptobiljetter, evenemangsappar, token-skapande och innovativa tekniska lösningar. Untraceable har organiserat hundratals evenemang från den första Bitcoin Expo i Kanada till den första Ethereum hackathon, ETHWaterloo, Polycon och Kanadas största blockchain-händelse, Futurist Conference. För mer information om Untraceable, besök untraceableinc.com

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link