Nexo medgrundare efterlyser $ 100 000 BTC-prismål

Medgrundare av Nexo, Antoni Trenchev förväntar sig att BTC ska gå mot $ 100.000 när krypto-antagandet växer.

Trenchev pratade med Bloomberg om sin åsikt om den nuvarande marknaden. Nexo-grundaren kommenterade det aktuella läget. Trenchev medgav att bitcoin hade haft gott nytta av den ”lösa monetära myndigheten” när han frågades om effekterna av FED på den nuvarande prisåtgärden.

På frågan om viktiga drivkrafter för bitcoin upprepade Trenchev effekterna av inflationen som en nyckelfaktor. Han uppgav också att det nuvarande prisintervallet för bitcoin ser ut att vara stabilt mellan $ 32.000 och $ 40.000. Bristen på hävstångshandlare tillskrevs som en av anledningarna till att marknaden återhämtade sig vid denna tidpunkt.

$ 100.000 prismål

Trenchev kommenterade sitt prismål på 100 000 $ och sa ”leveraged accounts have sprängt, det finns i princip ingen hävstång i systemet, så det kan byggas upp igen som uppenbarligen pumpar upp priset”, han nämnde också långsam antagande med institutioner som en drivande faktor för accelererad pristillväxt för bitcoin.

Länder som antar BTC

Dessutom kommenterade Trenchev också de senaste nyheterna från El Salvador. Det lilla landet har officiellt bekräftat bitcoin som lagligt betalningsmedel i landet, med Tenchev som säger att han var upphetsad över det.

Nexo-grundaren kommenterade det möjliga antagandet av bitcoin inom andra länder och sa ”inte omedelbart, El Salvador är ett litet land, 20% av deras ekonomi kommer genom överföringar, så för dem är det vettigt, jag ser några av de latinska länderna följa upp det snarare än senare. ”

Slutligen när Trenchev blev tillfrågad om andra kryptor som eventuellt övertar bitcoin, sa ”inte alls, bitcoin är den främsta valutan och kommer att behålla den positionen ett tag. Jag är mycket upphetsad över eter. ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link