Netflix Tiger King Joe Exotic lanserar kryptovaluta för Tiger King (TKING)

[ad_1]

Den berömda tigerhanteraren och stjärnan i Netflix Tiger King Joe Exotic har meddelat lanseringen av sin egen kryptovaluta, som heter Tiger King (TKING)

Joe Exotic är mest känd för sin hit-tv-dokumentär Tiger King. Showen sändes i Netflix 2020 och täckte historien om Joe Exotic. Exotic porträtterades som en excentrisk ägare av den exotiska djurparken som rymde dussintals vilda tigrar.

Den 58-årige, tidigare känd som Joseph Allen Maldonado-Passage, har sedan dess dömts för att anställa någon för att mörda Carole Baskin i Florida. Exotic dömdes till 22 års fängelse.

Tiger King Coin lansering

Fängelse har inte hindrat Exotic från att hoppa på kryptobandvagnen. Den tidigare tigeruppfödaren har meddelat lanseringen av sin egen digitala tillgång, kallad tiger king (TKING).

Exotisk meddelat lanseringen av projektet på Twitter, med texten ”Mina officiella Tiger King-mynt hjälper mig att fixa barns leenden / ansikten, bekämpa rättvisa och fängelsereform och rädda djur i naturen.”

På den officiella webbplatsen anges att Joe Exotic kommer att dra nytta av TKING-tokens genom att sätta dem i riktning mot att betala för sin ”rejäla lagliga räkning i ett försök att bekämpa ett korrupt rättssystem. Webbplatsen säger också att Exotic kommer att använda sina tokens för att finansiera cancerbehandling.

TKING vs CAT Coin

Lanseringen av TKING kommer bara några veckor efter Exotics största fiende på showen, Carole Baskin lanserade sin egen kryptovaluta. Baskin lanserade nyligen Cat-mynt (CAT). Projektet syftar till att finansiera djurskyddsåtgärder vid Big Cat Rescue.

På frågan om varför hon startade sin egen kryptovaluta, kommenterade Baskin och sa: ”Jag undersöker kryptovalutor eftersom jag är orolig för volymen av amerikanska dollar som skrivs ut och distribueras utan något som stöder dem.”

Båda projekten ser ut att lansera sina egna icke-fungibla tokens (NFT) i framtiden. TKING NFT förväntas lanseras i juni 2021 enligt webbplatsens färdplan. TKING handlas för närvarande på populär decentraliserad Uniswap-utbyte med 187 200 USD i handelsvolym under det senaste dygnet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.[ad_2]

Source link