Nerve Finance lanseras på Solana, NRV ökar 40%

[ad_1]

Inte en dag går förbi utan att ett annat decentraliserat finansprotokoll startar på en snabbare blockchain för att undvika alltför stora nätverksavgifter för sina användare, och Nerve Finance är det senaste som gör det.

Nerve Finance har redan lanserat en automatiserad marknadsförare för stableswap på Binance Smart Chain och går nu i flera kedjor med en version på Solana.

I ett tillkännagivande den 29 april uppgav Nerve Finance att man har utvärderat Layer 2-blockkedjor med hjälp av fyra kriterier: låga transaktionskostnader, decentraliserad och pålitlig, snabb och enkel användarupplevelse och en stark gemenskap.

Den 12 april rapporterade BeInCrypto att Nerve Finance hade säkrat 2 miljoner dollar i finansiering från 3 Arrows Capital, CMS Holdings och Alameda Research.

Framskrider på BSC

Protokollet lanserade en ’Nerve Bridge’ som gör det möjligt för användare att flytta kryptotillgångar till och från Binance Smart Chain sömlöst. Det tillade att detta har varit en enorm framgång sedan lanseringen i februari:

”På bara två månader har vi gått från 0 till över 600 miljoner dollar i TVL och 2,55 miljarder dollar i månadsvis handelsvolym. Vi har blivit överväldigade av stödet från vårt samhälle. ”

Nerve Finance är en kopplad AMM-tillgång som har pooler av stabila mynt BUSD, USDT och USDC förutom inslagna versioner av BTC och ETH för snabba, billiga swappar.

Det tillade att valet av blockchain ursprungligen var drivet av låga gasavgifter och snabba transaktioner på BSC, inte av ideologisk tro. Det är därför det har skett en ny lansering på Solana, ett mer företagsinriktat nätverk.

BSC har kritiserats på senare tid som hög efterfrågan, särskilt från PancakeSwap DEX och dess avkastningsgårdar har fått nätverket att sakta ner lite.

Behovet av att DeFi-protokoll är flerkedjiga åsidosätter nu den tidigare tendensen att bara fungera i ett nätverk. BSC och Solana är bara två av de många alternativa högkapacitetsplattformar som finns tillgängliga, inklusive Polygon, Polkadot och Avalanche.

Ethereum verkar dock ta det hela. ETH nådde ytterligare en helt ny rekordhög nivå på 2757 dollar den 28 april.

NRV, SOL-token prisuppdateringar

Nerve’s native token, NRV, har skjutit i höjden 40% på dagen. Det toppade på $ 4 innan en liten tillbakadragning vid tidpunkten för pressen. NRV har gjort nästan 400% under de senaste 30 dagarna och nådde en rekordhög nivå på 6,35 USD den 12 april.

Solanas SOL-token har lagt till 5,5% under det senaste dygnet för att tappa $ 44 i morse. Det är väldigt nära den högsta tiden på $ 48,46 den 25 april.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

[ad_2]

Source link