NBA Top Shot NFT Marketplace Activity hoppar 50% under förra veckan

NBA Top Shot är fortfarande det hetaste namnet i NFT-spelet (non-fungible token) och fortsätter att se en betydande tillväxt 2021.

NFT-enheter är fortfarande ett hot-button-ämne i kryptovalutaindustrin tack vare produkter som NBA Top Shot. Den digitala handelskortplattformen med National Basketball League har varit en av de mest trendiga produkterna i NFT sedan starten. Medan mani har avtagit lite nyligen, visar NBA Top Shot att det är långt ifrån över.

Enligt DappRadar köpte eller sålde över 70 000 handlare aktivt digitala kort den senaste veckan. Siffran bäst förra veckans betyg med 50%. Rapporten föreslår att denna bump i aktion kan markera en andra vind för NBA Top Shot. Inte bara såg det en störning i affärer, Top Shot hade också en volymökning på 67% på mer än 8 miljoner dollar.

Populariteten hos dessa digitala handelskort har cementerat dem på topp tio av DappRadars NFT-marknadsplatser och bara två andra är bäst i både aktivitet och volym. Dessa två marknadsplatser är OpenSea och Axie Infinity.

Ett annat viktigt mått som NBA Top Shot klarar sig bra är hur samlingen i sig håller värde. Detta är ett annat område som Top Shot visade signifikant förbättring jämfört med tidigare veckor.

NBA Playoffs-paket tillkännages

Även om återuppkomsten av produkten efter en liten lugn kan vara orsaken till detta är det troligt att andra faktorer spelade in. Den första är att NBA för närvarande är i slutspelet och eftersom handlingen på banan värms upp, så gör också åtgärden på samlarobjektmarknaden.

Dessutom tillkännagav NBA Top Shot nyligen sitt första ”Playoffs Pack” för säsongen 2020-2021. Uppsättningen kommer att bestå av 32 ögonblick från första omgången av slutspelet mellan Eastern och Western Conference-slutspelet. Försäljningsargumentet för denna nya uppsättning är kort med LeBron James och Kevin Durant och nykrönad MVP Luka Dončić.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link