Nästa generation av Crypto Wallet

Förra månaden granskade BeInCrypto Divi-projektet och dess åtagande att göra krypto tillgänglig för massorna. Vi undersökte hur utformningen av Divis integrerade finansiella ekosystem förbättrar utbudet av centraliserad bankverksamhet och ger ekonomisk frihet till miljarder obankrade människor världen över.

Idag granskar vi projektet för att granska den nyligen släppta mobilplånboken. Om du är ny på Divi och vill få en bra känsla för dess mål och ekosystem kan du läsa vårt tidiga intryck här.

Divi Digital plånbok

Divi har precis släppt sin nästa generations mobilplånbok. Divis funktionella, användarvänliga plånbok representerar en väsentlig övergång från det senaste till toppmodern och presenterar en bekant upplevelse som alla kan välja och använda. Plattformens huvudsyfte är att erbjuda en otrolig upplevelse för användare på alla erfarenhetsnivåer – särskilt nykomlingar. Från mobila masternoder märkta ’Divi Nodes’ till att skicka till människors användarnamn är hela kryptoupplevelsen avskild från komplexitet för att leverera alla fördelar utan krångel.

Multicoin och multicurrency

Plånboken innehåller för närvarande fyra kryptovalutor – bitcoin, ethereum, litecoin och DIVI, med nya och populära mynt som snabbt introduceras. Uppdateringar av appen kommer också att se fiatvalutor, som börjar med amerikanska dollar och expanderar till populära globala valutor. Med flera mynt och valutor kommer tillgängliga användare att kunna dra nytta av de senaste funktionerna och UX oavsett om de har DIVI eller inte.

Sömlösa transaktioner

För att göra kryptovaluta enkelt har Divi implementerat ett humaniserat protokoll. Användare som skapar ett konto kopplar ett användarnamn, foto, e-post och andra detaljer till sin plånbok. Denna unika funktion gör det möjligt för användare att skicka och begära pengar från verifierade profiler med personliga egenskaper. Divi lockar inte bara nya användare till kryptoutrymmet genom stor användarupplevelse, men de minskar också förlorad krypto genom att hjälpa till att eliminera användarfel. Borta är dagarna med långa, komplexa, anonyma plånbokadresser.

Tjäna belöningar

Divi Wallet erbjuder också sätt för användare att tjäna belöningar genom att stödja deras bevis på insatsnätverk. Användare kan ställa in en Divi-nod på några minuter och tjäna upp till 21,7% APY på sin investering. Nästa version av appen kommer att innehålla Divis revolutionära Staking Vaults som gör det möjligt för deltagare att tjäna 27,7% APY allt från sin telefon, utan den 100 000 DIVI som krävs för den minsta noden. Stakers deltar också i det veckovisa ”lotteriet”. Varje vinnande insats under veckan representerar en biljett till lotteriet. En stor vinnare vinner totalt 252 000 DIVI och tio sekundära priser på 25 000 DIVI. Divi gör det oerhört enkelt att tjäna belöningar för att stödja bevis på insats.

Öppna bankkonton i realtid

Divis partnerskap med ett snart finansiellt amerikanskt finansinstitut kommer att göra det möjligt för plånbokanvändare att dra nytta av globala banktjänster. Från att öppna ett amerikanskt bankkonto inifrån appen på bara några minuter till ACH och banköverföringar kommer den nya Divi Wallet att vara en one-stop shop för alla dina ekonomiska behov, både krypto och fiat. Inkluderingen av dessa funktioner kommer att lanseras under 2021, vilket ytterligare tar bort friktionen mellan bank och kryptovaluta. Divi-plånboken inkluderar möjligheten att köpa kryptovalutor med ditt kredit- eller betalkort, byta mellan olika fiat- eller kryptovalutor. Denna sömlösa integration mellan den gamla finansvärlden och den nya kommer att inleda en ny era av digital ekonomi.

Ridivi-integration

Divis förvärv av en costaricansk fintech-start som därefter ommärks av ’Ridivi’ bidrar till Digital Wallets praktiska och användningsfall. RiDivi gav projektet ett försprång och förvärvade mer än 10 000 kunder från det nyförvärvade företagets remitteringsverksamhet.

Bland andra förmåner banar Ridivis integration i Divi-ekosystemet vägen för funktioner som konverteringar i realtid av fiat till kryptokurrency (och vice versa) utan att kräva en tredje part. Inte bara det, men Ridivi gör det också möjligt för Divi Digital Wallet-användare att göra IBAN-transaktioner direkt från själva appen. RiDivi, i kombination med det USA-baserade fintech-partnerskapet, ger oöverträffad flexibilitet och kommer att vara en betydande försäljningsargument för plånboken.

Slutgiltiga tankar

Divi har hittills hållit fast vid sin ambitiösa färdplan för att skapa ett flerskiktat ekosystem för att underlätta massöverföring. Milstolparna som beskrivs i deras färdplan ser lovande ut och vi ser fram emot att teamet levererar sin vision. När Divi kör på dessa högvärdiga koncept kan det mycket väl framstå som en betydande aktör i kryptovalutorummet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link