Nas kallar sig ”Cryptocurrency Scarface” efter att Coinbase-investeringen lönar sig

I korthet

  • Nas investerade i Coinbase genom sitt företag QueensBridge Venture Partners.
  • Sedan dess har Coinbase noterats på NASDAQ.
  • Fans är delade om referensen i hans nya sång.

NYC rappare Nasir Jones, känd för världen som Nas, skaparen av seminalen Stillmatic album, har delat krypto huvuden och hiphopfans lika med hans nya Jay-Z / DJ Khaled-samarbete, ’Sorry Not Sorry’.

Producerad av Khaled, lyriska legender Jay-Z och Nas byter barer över ett urval av Bobby Glenns ’Sounds Like a Love Song’. Det är allt du kan förvänta dig av duon, som har bytt in krigshistorier om deras unga vuxna i Brooklyn, för inte så ödmjuka skryter om deras … investeringsportföljer.

Vinnare i livet, knulla ett myntkast / jag är myntbaserad, kryptovaluta Scarface,”Rappar Nas, som sannolikt hänvisar till hans 40 miljoner dollar i Coinbase-utbyte av kryptovaluta, som han meddelade i mitten av förra månaden efter Coinbase offentlig notering på Nasdaq.

Nas investerade mellan 100 000 och 500 000 dollar genom sitt företag QueensBridge Venture Partners under en investeringsrunda 2013, rapporterade Forbes.

Sedan dess, Bitcoin har genomgått två viktiga tjurkörningar och delar i Coinbase har exploderat i värde. Coinbase har nu ett börsvärde på 60 miljarder dollar och varje aktie handlas för 297 dollar.

Marknadsvärdet för rapparen har alltså också ökat. Nas tog omedelbart till Twitter under börsens direkta notering den 14 april 2020 för att twittra: “Lång krypto för alltid …. i sjukdom och i hälsa”.

Fläktar kryper

Spåret i sig är en standard och glömsk hiphop-ballad. Eftersom Jay-Z också nämner hans investeringsportfölj, vissa fans ser det som ett missriktat försök från båda rapparna att fånga 2021-tidens tidsgeist medan de böjer sin personliga rikedom.

En fan twittrade att Nas: s kränkande linje ”omedelbart går in i Nas tech-samtalslexikonet bredvid” Google Earth Nas, jag har lägenheter i andra kontinenter ”.

En annan jibbade att han ”nästan bröt [his] ”Tummen stänger av den”:

Andra känner dock verkligen:

En lyssnare har gjort matematiken och håller med om att Nas har all rätt att njuta av sin nya titel som cryptos Scarface: ”> 50% vinst. Även när du sover. ”

Nas: Världen är din.

Source link