När Cardano Price träffar ATH sätter grundaren mynt för att markera kubanska

I korthet

  • Cardano slog en ATH idag.
  • Några av Mark Cubans många anhängare har frågat honom om hans åsikt.
  • Kuban är redo att utbildas. Cardano-grundaren Charles Hoskinson är redo att undervisa.

Cardano’s priset har ökat med mer än 50% den här veckan, från $ 1,59 på onsdag till en rekordhög nivå på 2,49 $ idag.

ADAs senaste rekord räckte för att fånga uppmärksamheten hos Mark Cuban, Dallas Mavericks ägare, Shark Tank-stjärnan och krypto fläkt. Och Cardanos grundare hoppade på möjligheten att sälja kubansk på sin uppfinning.

Kubanska, en frekvent tweeter av allt krypto, har sällan nämnt Cardano. På frågan varför av @crypto_fan_IN igår kväll svarade kuban nästan omedelbart.

”Kan du personligen använda $ ADA för allt? Om så är fallet, vad har du använt det till? Det är den fråga jag ställer om all Crypto. Använder du det för något som du hittar värde i? ” sa han på Twitter.

Kuban, som har 8,4 miljoner Twitter-följare, är inte främmande för att sända sina åsikter om krypto. I början av månaden skrev han en lång tråd jämför de relativa fördelarna av Bitcoin, Ethereum och Dogecoin.

Senare i går kväll föreslog ett annat Cardano-fan att Kubans team accepterar Cardano som betalning – tillsammans med Dogecoin, som laget accepterade som betalningsmetod i mars.

”Då kanske några Cardano-innehavare skulle använda den för att köpa merch från Mavericks .. bara säga .. det är ditt användningsfall”, twittrade de.

Kubanska svarade: ”Om du kan få bitpay för att ta det. Jag säljer gärna för Ada. ”

Cardanos skapare kliver in

Kort efter kom Cardano-grundaren Charles Hoskinson in i tråden: ”Du bryter mitt hjärtmärke …. Men livity åt sidan. Kom förbi gården i Colorado någon gång och låt oss prata. ”

Fyra timmar senare twittrade Hoskinson på kubanska igen, den här gången med en tolv minuters video som kastade sitt projekt till kändismillionären.

Hoskinson, som lämnade Ethereum att arbeta på Cardano, tillbringade huvuddelen av videon för att utbilda kubanska på Ethereums brister—Kubans favoritmynt.

”Du är en konsumentupplevelsekille … vi är en konsumentupplevelsekille. Du säger till mig: Är det hållbart att ha en applikation där transaktionsavgiften kostar mer än värdet som flyttas?

”Det är där marknadsstandarden Ethereum är. Och det är en icke-trivial sak att gå bort från det, utan att gå mot någon grad av centralisering, vilket innebär att hela modellen måste byggas om, säger han, innan han sa att han har tillbringat de senaste åren för att lyfta den lasten.

Om kubans främsta avgörande faktor innan han investerade i krypto – användbarhet – hade Hoskinson mer att säga: ”Vad kan du göra med din ADA idag? Du kan utfärda tillgångar, du kan köpa vin, du kan bo på hotell (mer än 50 000 platser). Miljarder dollar i ADA rör sig dagligen. Till skillnad från Ethereum kan du rösta med det. ”

Såldes kuban på Cardano? Utan tvekan kommer hans 8,4 miljoner Twitter-följare att veta svaret.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.

Source link