Nano Surges 84% ​​för att bryta $ 10 Mark, klättrar tillbaka till topp 100


Lördag såg NANO upp över 84% när det klättrade tillbaka till topp 100. NANO lyckades nästan dubbla i pris när det steg över $ 10-märket.

Helgen har förblivit övervägande grön med altcoins som har vinster över hela linjen. Det var dock NANO som stal showen på lördag som den största vinnaren. Kryptovalutan som har varit ganska tyst fram till 2021.

Källa: CoinGecko

Nano tillbaka från de döda

NANO hade tidigare granskats av BiC som neutralt med en potentiell breakout möjlig. Och det verkar som om utbrottet på lördag har validerat den tidigare tekniska analysen.

Kryptovalutan steg över 114% på lördag innan den såg en liten återspårning. Nanos senaste breakout ser att det når ett nytt treårigt högt, senast sett i mars 2018.

Källa: Tradingview

Den anmärkningsvärda prisuppgången kan hänföras till den hausseartade kryptovalutacykeln som för närvarande upplevs. Bitcoin fortsätter att se sin dominans minska.

BTC-dominansdiagrammet har sett kryptovalutan falla med över 30% enbart 2021. Förra gången bitcoin-dominansen var så låg var i september 2018.

Källa: Tradingview

NANO har sett en stadig stigning från sitt pris för sex månader sedan. Kryptovalutan var mindre än en dollar för bara sex månader sedan. Ökningen av priser över hela linjen har sett att varje kryptovaluta vinner dramatiskt under 2021.

Äldre projekt som Dogecoin har sett fenomenala vinster 2021 när detaljhandlare staplar in på marknaden. Dogecoin nådde nyligen en rekordhög nivå på $ 0,45. Meme-token satt på bara 0,008 $ för bara tre månader sedan.

Altseason är här

Den främsta anledningen till att altcoins ser stora vinster dagligen är ganska uppenbart. Bull run har skiftat fokus från bitcoin, som också har sett otroliga vinster i år, till altcoins som nu åtnjuter den hausseartade marknadssentimentet.

Tillsammans med massöverföring fortsätter kryptovalutamarknaden att växa. Det totala börsvärdet har ökat med över 189% sedan början av året.

Källa: Tradingview

Det som är klart är att altseason är här och majoriteten av marknaden drar nytta av den ökade uppmärksamheten mot marknaden. Nästa fråga är hur länge det kommer att pågå?

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link