Multi-Platform Cryptocurrency, Financial Exchange 5ROI Global lanserad


Valutaväxling 5ROI Global officiellt lanserat. Det förväntas ge en kryptovaluta och finansiell handelsplattform med flera applikationer med en vision om förenkling för alla typer av användare.

Kryptovalutor skapar en helt ny finansiell trend jämfört med allt som världen har drivit tidigare. Öppenhet, rättvisa, enkelhet, snabb, låg kostnad och hög prestanda är de stora faktorerna som kryptovalutor medför.

Dessa hjälper miljarder människor att ha möjlighet att förändra sina egna liv. Cryptocurrency exchange är en av de stora delarna för utveckling och drift av detta ekosystem.

Även om det finns många stora utbyten av kryptovalutor i världen idag, har de flesta användare fortfarande inte den bästa tillgången till marknaden för kryptotillgångar.

Det finns också många hinder som komplicerade transaktioner, låg kryptokurrencylikviditet i fiatvaluta, få möjligheter att komma åt potentiella projekt i ett tidigt skede, olämplig handel och investeringsprogram enligt lokala specifikationer.

Av denna anledning beslutade grundarteamet att lansera 5ROI Global – en ny kryptovaluta och finansiell handelsplattform för flera applikationer.

Här syftar 5ROI Global till att bidra till utvecklingen av den globala kryptovalutamarknaden för att optimera användarens upplevelse över hela världen när det gäller tillgång till denna marknad.

David Do, VD för 5ROI Global delade: ”Vårt uppdrag är att föra världens ledande produkter och tekniska lösningar till verkligheten på det enklaste och mest effektiva sättet, särskilt inom finansområdet.”

Förenkla transaktionssystemet

5ROI Globals handelsplattform är utformad för att vara enkel och användarvänlig, vilket gör det enkelt för alla att använda. Samtidigt samarbetar 5ROI Global med många ledande prestigefyllda blockchain-partners för att ge stabila mynt ett fast värde.

Dessa är knutna till varje lands fiatvaluta, såsom den japanska yenen, för den japanska marknaden, den indiska rupien för Indien och den vietnamesiska dongen för den vietnamesiska marknaden. Detta gör det enkelt för kunder att handla kryptovalutor med fiat-pengar.

Stort likviditetssystem

Genom att samarbeta och koppla likviditet till världens ledande börser skapar 5ROI Global ett handelssystem med förmågan att likvida upp till miljarder USD per dag.

Att köpa och sälja stora volymer kryptotillgångar i 5ROI-systemet kommer att ske snabbt utan stora svårigheter, det tar bara några sekunder att matcha order för att köpa och sälja kryptovalutor i miljoner dollar utan att generera prisskillnad jämfört med den allmänna marknaden.

Dessutom har likviditeten hos 5ROI Global också återspeglats i det faktum att börsen stöder de mest populära tokens, vilket gör det möjligt för investerare att ha många handelsval på en plattform.

Redovisning med blockchain-startprojekt

Genom 5ROI Global kan startups få tillgång till kapital tack vare formen av Initial Exchange Offering (IEO). Inte bara kräver kapital, men projekt har också tillgång till miljontals potentiella kunder och partners för sina produkter och tjänster.

Med IEO kan investerare enkelt delta i direktinvestering av tokens som först utfärdades av startprojektet på 5ROI Global. Detta skapar en möjlighet till optimala vinster som är proportionella mot investeringen i utvecklingen av projektet.

Funktioner i 5ROI Global likviditet

  • Hög likviditetsplats och framtida system
  • Låg ränta marginalprogram
  • Myntavsättningsprogram upp till 40% vinst per år
  • OTC-handel mellan mynt och fiatvaluta görs enkelt och bekvämt
  • Diversifierat stöd för stabilt mynt kopplat till varje lands fiatvaluta
  • Regelbundna AirDrop-evenemang från 5ROI Global och partners
  • Ny kundreferenspolicy upp till 50% transaktionsavgifter

Omkring 5ROI Globals grundare

David Do har över tio års erfarenhet av affärer och investeringar i teknikprojekt i Vietnam och runt om i världen.

Han var VD för investeringsbolaget MIG Holdings (2016 – 2019), medgrundare och CSO för Relam Investment Dubai (2017 – 2020).

Han är för närvarande medgrundare och VD för HEAD Capital, ett Singapore-baserat investeringsföretag som specialiserat sig på investering och utveckling av teknikplattformsprojekt.

Framstående projekt som HEAD Capital investerar kan listas som Ola City, 7ECO, BBLink, 7S Hotel, Thegioisi, 7Hit, Bala, Guubook.

För mer information, besök headcapital.com

Förutom affärsverksamhet är David Do också en domare, investerare och har sponsrat och bidragit till många tävlingar och teknikevenemang. Han är diamantsponsor för Future Blockchain Summit 2018 och sponsrar Malta Blockchain Summit 2018-evenemanget.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link