Morgan Creek VD: Bitcoin kan nå $ 250K jagar efter guld

[ad_1]

Bitcoin (BTC) kan vara lite lugn på sistone, men Morgan Creek Capital CEO Mark Yusko räknar med att den fortfarande har allt mer potential än någonsin. Han har förutspått att världens största kryptovaluta kan nå ett värde av 250 000 dollar under de närmaste fyra eller fem åren.

Rapporter visar att grundaren och investeringschefen för Morgan Creek Capital Management likställer bitcoin med guld. Och hans förutsägelse att kryptovalutan skulle kunna nå 250 000 dollar om fem år bygger på den likvärdigheten. Mer specifikt, eftersom ”digitalt guld”, som Yusko hänvisar till BTC, närmar sig guldets monetära värde på 4 biljoner dollar, kan det beteckna kryptovalutan till ett värde av 250 000 dollar.

Yusko tror att många investerare underskattar BTC som enbart ett värdetecken. Medan VD anser att kryptovalutan är mycket mer än så.

Yusko hänvisade till BTC som ”ett kraftfullt datanätverk som kommer att bli baslagerprotokollet för Value of Internet.” Ett nätverk som han lovordade som det snabbaste i historien för att nå 1 biljon dollar i värde.

Yusko och andra kryptovalutor

Intervjun gav också Yusko tid att berömma och kritik mot andra kryptovalutor. Han sa att eter (ETH) kan vara ”www.” eller verktygslåda för att bygga applikationer, som sedan körs på baslagerprotokoll som BTC. Dessa kommentarer kom precis som ETH nådde en rekordhög nivå och steg över $ 4100.

Under tiden höll Yusko den meme-inspirerade Dogecoin (DOGE) i mycket lägre uppskattning, som han kallat ”ett skämt” när det först nämndes i intervjun. VD utarbetade genom att säga att det fanns ”tusentals” mynt, inklusive DOGE, som är ”värdelösa”, med ”inget underliggande värde.” Yusko ansluter sig till vd: ar som Mike Novogratz som har en dålig åsikt om DOGE, som för närvarande rankas som den femte mest värdefulla kryptovalutan efter marknadsvärde. Den nådde sin egen rekordhöga nivå på 0,75 dollar den 8 maj.

Bitcoins senaste prestanda

Det har gått nästan fyra veckor sedan BTC nådde sin nuvarande rekordhöga nivå. Tillbaka i mitten av april gick BTC till ett rekordpris på $ 64 854. Sedan dess har den fallit tillbaka lite och gjort upprepade försök att klättra upp igen över tröskeln på $ 60 000. Det kom nära den 10 maj med ett pris på $ 59 577 men är för närvarande tillbaka för att vila nära $ 58 000-märket.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link