MoonStarter, rör sig bortom en enda blockchain


Initial DEX-erbjudanden (IDO) ytterligare ett steg i decentraliseringen av blockchain-marknaden. Att komma igång i detta utrymme är dock inte lätt.

En IDO är när ett projekt startar sin token på en decentraliserad börs. Med andra ord beror det inte på screening av någon central organisation. Det fokuserar på att locka investerare i detaljhandeln. Dessutom kan företaget som väljer denna väg öka och involvera sitt samhälle.

En IDO erbjuder en mycket mer attraktiv noteringsmodell på köpsidan än centraliserade börser. Detta beror på att det inte behöver stränga regler, och dess likviditetstillförsel är snabb, med liten glidning i de tillgängliga likviditetspoolerna på DEX.

Detta scenario är mycket attraktivt för att bygga plattformar som hjälper projekt att bli mer framgångsrika i denna resa. Men en av de frågor som kan orsaka ett hinder för inträde, till exempel, är skillnaden mellan blockkedjor.

När allt kommer omkring beror allt för närvarande på blockchain som projektet fungerar på. Därför uppstod MoonsStarter för att bryta denna barriär och vara en IDO-plattform för alla blockkedjor.

Lär känna MoonStarter

MoonStarters uppdrag är att vara en enda startkedja med flera kedjor för projekt utan åtskillnad av den använda blockkedjan.

Det aktuella projektlandskapet är beroende av blockkedjan som används. Under tiden erbjuder MoonStarter att starta flera utvalda blockkedjor med endast en token i Binance Smart Chain (BSC).

Valet av projekt som kommer in på MoonStarter-plattformen beror på flera kriterier. Projektet är dock inte begränsat till en enda blockchain.

Vanligtvis är flera startplattor baserade på en enda blockchain. Moonstarter tillåter dock investerare som sätter MNST-tokens att investera i projekt på valfri blockchain.

De första blockchains som stöds är Ethereum och Binance Smart Chain. Den andra versionen gör det dock möjligt att stödja Cardano, Solana och Polkadot genom Moonbeam-fallskärmen.

Moonbeam är ett integrationssystem som gör det möjligt för Ethereum-utvecklare att migrera till Polkadot med begränsad ansträngning. Dessutom beviljar det användningen av applikationer från Ethereum-ekosystemet, till exempel Metamask.

Ersättning från arvoden

Affärsmodellen MoonStarter baseras på en lägre ersättning från avgifterna för de belopp som projektet samlat in:

  • 1% av det insamlade beloppet och / eller x-projekttoken kommer att ersätta MoonStarter.

Ekosystemtoken

Plattformens verktygstecken är MNST. Tillgången som lanserades på BSC. Detta beror på att BSC har låga transaktionspriser, överföringshastighet och interoperabilitet.

Token erbjuder flera användningsområden för sina innehavare. Här är två höjdpunkter:

  • Tillgång till IDO: er som föreslås på plattformen.
  • Användare kommer att delta aktivt i lagets beslut, till exempel insatsperioder eller blockchain-support.

MoonStarter siktar på innovation, något centralt för blockchain-etos. De utökade blockkedjorna kommer att öka användbarheten för plattformar för dem som vill starta sin IDO.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link