Modiga team med ostoppbara domäner som gör .Crypto-webbplatser tillgängliga

Modiga användare har nu tillgång till mer än 30 000 decentraliserade webbplatser och 700 000 blockchain-domännamn tack vare ett samarbete med Unstoppable Domains.

Blockchain-domänleverantören Unstoppable Domains har officiellt aviserad ett samarbete med Brave som ger sitt eget webbläsarsupport. Brave är en integritetsinriktad webbläsare som lanserades i januari 2016.

Ostoppbara domäner lanserades lite senare, 2018, vilket ger .Crypto-domäner noll förnyelseavgifter. Vad som gör den här processen unik är att när en domän gör anspråk på en användare präglas den som en icke-fungibel token (NFT) på Ethereum blockchain.

Detta ger användaren full äganderätt och fullständig kontroll över domänen. Sådana .crypto-domäner kan skicka användare till innehåll på webben, IPFS eller till en krypto-adress. Den senare funktionen gör det möjligt att göra enkla transaktioner med över 70 kryptovalutor. Plånböcker på Coinbase, Litewallet, OKEx och MyEtherWallet är tillgängliga för användare.

Matthew Gould, grundare och VD för Unstoppable Domains talade om samarbetet:

”Vi är på uppdrag att ta ombord tre miljarder människor till den decentraliserade webben, och Brave för oss miljontals människor närmare det målet. Vi ser Web3 som framtiden för Internet, där alla har ägande och kontroll över sitt eget innehåll. ”

Med Braves senaste mjukvaruuppdatering får användare på stationära och Android-plattformar tillgång till 30 000 decentraliserade webbsidor och mer än 700 000 blockchain-domännamn. Dessa är .Crypto-webbplatser och är registrerade hos Unstoppable Domains.

Brave CTO och medgrundare, Brian Bondy, uppgav:

”Ostoppbara domäner passade naturligt för oss och gav våra användare tillgång till den decentraliserade webben med möjlighet att besöka alla .crypto-domännamn. Från att registrera .crypto-domäner till att vara värd för ett NFT-konstgalleri till att skicka och ta emot krypto är möjligheterna obegränsade för modiga användare. ”

På grund av denna integration stöder Brave ett decentraliserat nätverk som är skilt från den traditionella Domain Name Service (DNS). DNS-protokollet har fallit under granskning på grund av dess mottaglighet för förnekande av tjänst, nätfiske och kapningsattacker.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

Source link