Mid-Caps Förbered dig på explosiva rörelser efter BTC-korrigering


Iota (IOTA) handlar i en symmetrisk triangel, varifrån ett breakout förväntas.

Stellar (XLM) rör sig uppåt och försöker bryta ut från en stigande parallell kanal.

Tron (TRX) handlar i en symmetrisk triangel. Ett breakout från detta mönster förväntas.

IOTA

IOTA / BTC har flyttat uppåt sedan december 2020. I början av maj 2021 lyckades det bryta ut över 3500 satoshi-området. Därefter återvände den för att validera den som stöd (grön pil). Sedan dess har det gått uppåt.

De närmaste motståndsnivåerna finns på 5 450 och 6550 satoshis. Dessa är 0,5 och 0,618 Fib retracement nivåer, mätt från den senaste nedåtgående rörelsen.

MACD, RSI och Stochastic Oscillator ökar, vilket stöder möjligheten att priset stiger mot dessa nivåer.

Diagram efter TradingView

IOTA / USD-paret ser lika hausse ut. Medan token har minskat sedan den 16 april verkar det vara i våg fyra av en femvågs hausseformation. Våg fyra har tagit formen av en symmetrisk triangel.

Om priset bryter ut, vilket förväntas, skulle nästa närmaste motståndsnivå hittas på $ 3,30 respektive $ 4,25.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • IOTA / BTC har återvunnit 3500 satoshi-området.
  • IOTA / USD handlas i en symmetrisk triangel.

XLM

XLM / BTC har gått uppåt sedan årets början. Efter fyra misslyckade försök lyckades den bryta ut från 1 050 satoshi-motståndsområde förra veckan.

Nästa motståndsområden finns vid 2000 och 3000 satoshier.

Tekniska indikatorer är hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. Detta framgår särskilt av RSI-korset över 70 och det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

Diagram efter TradingView

XLM / USD-paret visar att priset försöker bryta ut från en stigande parallell kanal. Före detta hade den flyttat uppåt sedan den 23 april, efter att den slutfört en löpande korrigering.

Som ett resultat hittas det mest troliga målet för toppen av den aktuella uppåtgående rörelsen till $ 0,94. Men om rörelsen sträcker sig finns möjliga mål på $ 1,10 respektive $ 1,30.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • XLM / BTC har brutit ut från 1050 satoshi-motståndsområdet.
  • XLM / USD försöker bryta ut från en stigande parallell kanal.

TRX

TRX / BTC har flyttat uppåt i snabbare takt sedan 31 mars. Kort därefter lyckades det bryta ut från 222 satoshi-området och validera det som stöd.

Tekniska indikatorer är hausse.

MACD har gett en hausseartad reverseringssignal medan RSI har genererat dold hausseartad divergens. Därför förväntas token flytta mot nästa motståndsområde vid 315 och 465 satoshis efteråt.

Diagram efter TradingView

Prisrörelsen för TRX / USD liknar mycket IOTA. TRX handlar också i en symmetrisk triangel. Dessutom kommer detta sannolikt att vara våg fyra av en hausseartad impuls.

Potentiella mål för toppen av rörelsen uppåt finns på $ 0,226 respektive $ 0,288. De beror dock på den exakta botten av våg fyra, som ännu inte har nåtts. Så de kommer sannolikt att justeras något baserat på den faktiska botten.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • TRX / BTC har återvunnet 222 satoshi-motståndsområdet
  • TRX / USD handlas i en symmetrisk triangel.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link