Microstrategy och Bitcoins relation

Det speciella förhållandet till Bitcoin (BTC) från Microstrategy är känt över hela kryptovalutamarknaden: alla gratis vinster används av företaget för att köpa digitalt guld.

Dessutom används inte bara återstående vinster utan även de medel som är öronmärkta för detta ändamål. Microstrategy lockar regelbundet medel som används för att köpa bitcoin.

Detta var fallet i början av juni 2021. Microstrategy tillkännagav konvertibla seniorobligationer till ett värde av 400 miljoner dollar med ett förfallodag 2028. Här måste vi ta hänsyn till att företaget redan ägde över 92 000 BTC vid tidpunkten för emission av obligationer.

Det räckte för att locka en investering, ännu mer än vad som var nödvändigt: $ 500. Samtidigt var efterfrågan på Microstrategy-obligationer 1,6 miljarder dollar, vilket är fyra gånger högre än utbudet. Enligt experter beror denna efterfrågan på kryptovalutamarknadens nyhet.

Microstrategy, i ögonen på deltagarna på kryptovalutamarknaden, har blivit ett slags BTC Dispenser. Genom att ta 92 000 BTC till en genomsnittlig kurs på 40 000 dollar äger företaget mer än 3,6 miljarder dollar i digitalt guld. Det är den största offentliga investeraren i kryptovalutaindustrin.

Nu har Microstrategy-aktier redan börjat korrelera med kostnaden för BTC. Investerare kan investera i Microstrategy och därmed investera i BTC, men genom en traditionell representant. Naturligtvis finns det olika fonder och ETF, men det är en fråga om smak.

Och senast gjorde Microstrategy ett uttalande: det kommer att finnas en ytterligare emission av aktier i företaget för att locka till sig investeringar och återinvestera dem i BTC. Det beräknade investeringsbeloppet som ska lockas är 1 miljard dollar. I juni 2021 planerar företaget att spendera cirka 1,5 miljarder dollar för att köpa BTC.

Efter detta tillkännagivande växte företagets aktier med 5% och, mest intressant, mot marknaden. Andelar i företag som Coinbase, Tesla och Square föll medan Microstrategy växte.

Michael Saylor (VD för Microstrategy) kommenterade företagets strategi:

”Vissa kommer att säga att köpa Bitcoin är en ödesdigert strategi. Vi kommer inte att prata om de vinster vi har fått genom att investera i huvudkryptovalutan. Vår huvudverksamhet (mjukvaruutveckling och produktion) förra kvartalet visade de bästa resultaten i företagets historia. Investeringar i bitcoin har bara stärkt varumärket Microstrategy ”.

Det råder ingen tvekan om att företaget kommer att fortsätta investera i BTC, eftersom kryptovalutaindustrin fortfarande är i sin linda. Nu är det fortfarande en bra tid att investera. Om du inte har mycket pengar och du är en vanlig handlare, var uppmärksam på RevenueBot.

Det är en designer av tradingbots som kan handlas på de bästa kryptovalutor: Binance, FTX, Exmo, Bitfinex och andra.

RevenueBot har funnits på marknaden sedan 2018 och sedan starten har tjänsten grundligt utarbetat de erbjudna tjänsterna. Fördelarna inkluderar följande:

  1. Variation i bot-inställningarna, vilket gör att du kan implementera en mängd olika handelsstrategier.
  2. Tjänsten tar inte betalt för att skapa en handelsbot. Provisionen börjar debiteras först från det ögonblick som boten får vinst. Provisionsbeloppet är 20% av den erhållna vinsten, men inte mer än $ 50 per månad, för var och en av de tre typerna av handel: SPOT, Futures USDS-M, Futures Coin-M.
  3. Näringsidkaren behöver inte hålla datorn påslagen dygnet runt, eftersom boten fungerar från molnlagring.
  4. Bot ansluter till börserna med API-nycklar, som ger snabbast möjliga uppdatering av offerten.
  5. Tjänsten har en marknadsplats där du kan köpa en färdig botkonfiguration, sälja en lönsam och få ytterligare intäkter, samt köpa en mentortjänst från en erfaren användare.
  6. Ett remissprogram som gör att tjänstens kunder kan tjäna pengar utan att ens börja handla.
  7. Kunskapsbasen och operativ support löser eventuella kundfrågor.

Mer information om RevenueBot finns på den officiella webbplatsen för tjänsten.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link