Miami-Dade-kommissionär vill förvandla County till Bitcoin Hub

I korthet

  • Miami-Dade County försöker sitt bästa för att locka Bitcoiners.
  • Länskommissionär Danielle Cohen Higgins, som bad Bitcoiners med beröm, sa att en arbetsgrupp tittar på att möjligen skapa ett nav för Bitcoin-industrin.

Miami-Dade County kommissionär bönföll deltagarna i Bitcoin 2021 att flytta till regionen och locka dem med pro-crypto regeringsinitiativ, inklusive det potentiella skapandet av ett campus för Bitcoin-industrin.

”Tänk dig ett nav, ett campus tillägnad Bitcoin”, säger kommissionär Danielle Cohen Higgins. ”En Bitcoin-dal här.”

”Jag är här för att berätta att du redan är hemma. Vi är en gemenskap som kom från ingenting och startade något. Vi stöder Bitcoin, vi stöder kryptovalutor, vi stöder din bransch! ”

Hon höjde sedan överdådig beröm till sin publik för att rulle dem in. ”Du förstår att Bitcoin inte bara har spelförändrande ekonomiska konsekvenser utan också spelförändrande sociala konsekvenser!” bällde hon.

Higgins dröm om ett Bitcoin-center i Miami kan strida mot kryptos engagemang för decentralisering. Men vissa företag har redan börjat satsa på Miami: Blockchain.com, ett kryptoföretag med huvudkontor i New York, sa på torsdag att det kommer att flytta sin 300-starka verksamhet till Miami.

Hon påpekade också att NBA-franchisen – Miami Heat – nu sponsras av kryptovalutaföretaget FTX, som grundades av Sam Bankman-Fried och Gary Wang år 2019. Heat-stadion blev nyligen ”FTX Arena” efter 19 år transaktion som kostade 135 miljoner dollar för FTX.

Några andra delar av landet försöker göra samma sak som Miami. Wyoming lockade Cardano, Ripple och Kraken med pro-crypto-initiativ; Kraken startar en kryptobank i staten. Higgins sa dock att hennes länets budget är större än tio stater, inklusive Wyoming.

”Du förstår när det gäller Bitcoin – köp alltid doppet!” sa hon till sin folkmassa. ”Och en sak till: till månen, alla!”Source link