Metis förbättrar prestanda – lanserar MetisSwap Testnet

Ethereum-baserat Layer 2-protokoll Metis lanserade testnetsversionen av sitt decentraliserade börs MetisSwap.

Decentraliserade börser är den mest komplicerade applikationen i hela DeFi. Genom att lansera MetisSwap fortsatte Metis sin strävan att visa kompatibiliteten för sin Layer 2-plattform med DeFi-projekt av alla slag.

MetisSwap byggt på Metis Layer 2 Beta Testnet

MetisSwap är en hård gaffel av den populära DEX Uniswap, vilket gör det möjligt för användare att pruta och byta Layer 2-tokens. Den är byggd på det ursprungliga Metis Layer 2 Beta Testnet och designad med innovativa funktioner.

Testare kommer att kunna:

  • Brygga ETH från Layer 1 (Rinkeby Testnet) till Layer 2 (Metis Layer 2 Beta Testnet).
  • Anslut med Metis Layer 2 Beta Testnet-plånbok.
  • Få $ METIS testtoken från Metis Faucet.
  • Användare kan skapa sin egen testtoken på Metis Layer 2 Beta Testnet.
  • Användaren kan lägga till sina testtoken i likviditetspoolen och byta dem med andra token.

MetisSwap byggdes för att göra det enkelt för alla, från DeFi-kunniga användare till nybörjare att uppleva 1-sekunders, 1-cent transaktioner tillgängliga på Metis Layer 2.

Metis avslöjade också att medlemmar i samhället som testar MetisSwap kommer att få möjlighet att vinna riktiga $ METIS-tokenbelöningar som en del av en airdrop. För att bli berättigade till dessa belöningar måste användarna ansluta till MetisSwap Testnet genom att gå till testswap.metis.io, skapa sin egen token, lägga till likviditet och byta den token med andra tokens.

Användare måste också följa Metis Twitter och Telegram och håll minst 10 $ METIS-tokens (finns att köpa på Gate.io och Uniswap) i samma plånbok som de använder för att testa MetisSwap.

Allt sagt kommer Metis att sända 5 $ METIS-token vardera till 600 kvalificerade testare, när testperioden slutar den 16 juli.

En betydande milstolpe för Metis

Lanseringen av MetisSwap är en viktig milstolpe för Metis, vilket visar att DeFi-projekt kan köras på sitt Metis Layer 2 Beta Testnet-protokoll. Flera rivaliserande Layer 2-protokoll har haft svårt att starta sin egen DEX, medan Metis har fortsatt att bevisa sin status som ett innovativt blockchain-projekt.

Meits har gjort betydande vinster de senaste månaderna med högprofilerade partnerskap med viktiga blockchain-projekt. Under den senaste månaden har företaget meddelat viktiga partnerskap med launchpad-leverantören PAID Network, blockchaininfrastrukturföretaget PARSIQ, OroPocket DeFi-plattformen OpenDeFi och flera andra innovativa projekt.

Metis drivs av sin ursprungliga token METIS som kan köpas på Gate.io och Uniswap. För att lära dig mer och få den senaste informationen om Metis, besök Metis webbplats och Medium-sida. Följ Metis vidare Twitter och Telegram.

Om Metis

Metis bygger ett lättanvänt, mycket skalbart, billigt och fullt funktionellt Layer 2-ramverk (Metis Rollup) för att fullt ut stödja applikations- och affärsmigrering från Web 2.0 till Web 3.0. Metis integrerar DAC-ramen (Decentralized Autonomous Company) inom sin Layer 2-infrastruktur.

Denna differentierande faktor gör det enkelt för utvecklare, byggare eller samhällsledare att bygga sina applikationer och samhällen. Det skalbara protokollet stöder ett brett spektrum av användningsfall, inklusive avkastningsodling, DEX-handel och drivning av spelningsekonomin via DApps som erbjuder billiga och snabba mikrobetalningar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link