Merriam-Webster Dictionary to Auction the Definition of NFT

Merriam-Webster Dictionary kommer att auktionera ut en NFT av definitionen av ordet “NFT.

Ordboken kommer att säljas av NFT i en offentlig auktion fredagen den 14 maj, med alla intäkter till välgörenheten Teach for All. Teach for All ser ut att utveckla ledarskap i klassrum och samhällen för att säkerställa att alla barn kan uppfylla sin potential runt om i världen.

Auktionen av NFT välkomnar också definitionen av NFT som nu finns i online-ordboken.

Att få en större förståelse

Merriam-Websters huvudredaktör, Peter Sokolowski, förklarade att försäljning av NFT skulle få en större förståelse för ordet och dess funktion.

”Genom att auktionera NFT för vår definition av” NFT ”erbjuder vi människor ett roligt sätt att äga lite av Merriam-Websters tanke och mening. Och även om NFT i sig kanske inte är fungibelt, är den kunskap vi skapat verkligen och vi är glada att dela den. ”

”När ett nytt ord tar sig in i världens lexikon ökar våra öron på Merriam-Webster”, säger Sokolowski. ”Under de senaste månaderna har NFT kommit in i populärkulturen, och teamet på Merriam-Webster har skapat en definition för att ge mening till denna framväxande teknik.”

Definitionen

Definitionen som har införts i Merriam-Webster Dictionary beskriver en NFT som ”en unik digital identifierare som inte kan kopieras, ersättas eller delas upp, som spelas in i en blockchain och som används för att intyga äkthet och ägande (från och med en specifik digital tillgång och specifika rättigheter relaterade till den). ”

Merriam-Websters tillkännagivande av den nya NFT kommer i kölvattnet av den amerikanska entreprenören Gary Vaynerchuk som kastar sin vikt bakom NFT och tror att det finns utrymme för att stanna när affärsmannen lanserade sitt eget NFT-projekt.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link