Medan Bitcoin och Ethereum Dip stiger Coinbase-listade Celo 46%

Medan Ethereum investerare ställer upp på jobbcentret och Bitcoin maximalister håller på för kära livet, det är en fantastisk dag att vara en Celo-investerare.

Myntet, som är listat (och allmänt marknadsfört) på Coinbaseökade med cirka 46% under den senaste dagen till 3,9 $, enligt statistikwebbplatsen CoinGecko, och 60% under den senaste veckan. Celo är lite som Cash App eller Venmo men på blockchain.

Under tiden, Bitcoin har sjunkit 5,6% under det senaste dygnet och 11% under den senaste veckan. Ethereum minskade med 3,9% respektive 19,1%.

Ett par stora drag kan förklara Celos lycka. Igår lade den kryptovänliga webbläsaren Opera till Celo stallmynt, liksom CELO själv, till sin webbläsare kryptoplånbok.

Det här är i sig inte väldigt stora nyheter, eftersom Operas användarantal inte ens gör det på samma diagram som Google Chrome och Apples Safari-webbläsare.

Sedan är Celo i sig inte riktigt stora nyheter. Dess marknadsvärde är oklart men ganska litet enligt alla uppskattningar: CoinMarketCap säger att det har ett marknadsvärde på 3,2 miljarder dollar, medan Nomics sänker det till 860 miljoner dollar och CoinGecko till bara 454 miljoner dollar.

Mer goda nyheter kom igår från institutionella krypto handelsplattform Ankring Digital, vilket gav stöd för Celo Euro. Euron stablecoin noterades också på KuCoin tidigare i veckan. Also igår, Andreessen Horowitzs kryptovinge, A16z, valde ett dotterbolag av Deutsche Telekom som validerare för Celo-nätverket.

Återigen skulle sådana nyheter vara obetydliga för de flesta mynt. Men när myntet i sig är liten potatis krävs det inte mycket spänning för att flytta marknaden.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.

Source link