MATIC fortsätter nedstigning vid sidan av fallande motståndslinje


Polygon (MATIC) har följt en nedåtgående motståndslinje sedan den nådde ett högt pris den 18 maj.

Medan token har studsat i ett horisontellt stödområde kan trenden inte betraktas som haussin förrän ett breakout från motståndslinjen inträffar.

Pågående MATIC härkomst

MATIC har minskat längs med en nedåtgående motståndslinje sedan 18 maj, då den nådde ett högt pris på 2,70 USD. Så gård, det nådde ett lågt värde på 0,74 dollar, vilket gjorde den 23 maj.

Medan det studsade efteråt misslyckades det att bryta ut från den nedåtgående motståndslinjen. Det skapade två högre lågnivåer (röda ikoner) och har fallit tillbaka till supportområdet $ 1,05 en gång till.

I kombination med den tidigare beskrivna fallande motståndslinjen skapar detta en fallande triangel, som anses vara ett baissartat mönster.

Utöver detta är tekniska indikatorer baisse. MACD & RSI minskar medan den stokastiska oscillatorn ännu inte har gjort ett hausseartat kors.

En uppdelning kan ta MATIC hela vägen till supportområdet på $ 0,45.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @Altcoinsherpa skisserade ett MATIC-diagram och uppgav att token måste bryta motståndet på $ 1,70 för att gå högre. Området sammanfaller med den nedåtgående motståndslinjen. Därför kan trenden inte betraktas som hausse tills symbolen rensar den.

Källa: Twitter

Potentiell kil

Det kortare sikt två-timmarsdiagrammet visar en fallande kil, som har funnits sedan den 15 juni. Den nedåtgående kilen anses vara ett hausseartat vändningsmönster.

Båda de två timmarna MACD & RSI rör sig uppåt och stöder möjligheten till en breakout.

Om MATIC lyckas bryta ut från kilen skulle det också bekräfta den hausseartade vändningen med en rörelse över den långsiktiga fallande motståndslinjen.

Diagram efter TradingView

MATIC / BTC

MATIC / BTC-paret har ett nästan identiskt diagram.

Den har följt en fallande motståndslinje sedan den nådde ett högt pris den 19 maj.

Den nådde sitt lägsta den 19 maj, studsade, men misslyckades med att bryta motståndslinjen.

På samma sätt är tekniska indikatorer baisse.

Tills symbolen lyckas bryta ut från denna linje kan trenden inte betraktas som hausse.

En uppdelning under 3.050 satoshi-supportområdet kan orsaka en kraftig nedgång.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link