Marvel tillkännager officiella digitala samlarföremål kommer till VeVe

Marvel har meddelat att de har skrivit ett avtal med VeVe om att släppa en samling med icke-fungibla tokens (NFT) för att erbjuda fans en unik virtuell upplevelse.

Det officiella Marvel-meddelandet delade att serieföretaget har undertecknat att sälja digitala samlarobjekt på VeVe. VeVe-appen tillåter fans av många välkända varumärken att köpa artiklar via valuta i appen som kallas ädelstenar. NFT: erna kan köpas antingen från den officiella företagsbutiken eller från en annan användare på plattformen. För närvarande har VeVe liknande erbjudanden för att sälja NFT från märken som DC Comics, Star Trek, Ghost Busters, Jurassic Park och Back to the Future.

NFT-samlarobjekt för Marvel-relaterade karaktärer kommer att lanseras inom de närmaste månaderna och markerar den första officiella flytten från marvel för att erbjuda sådana digitala samlarobjekt. Fans kan inte bara köpa, utan också interagera med saker som 3D-statyer av deras favoritkaraktärer och digitala serietidningar.

Inte bara kommer användarna att kunna köpa NFT i traditionell mening, men kan också jaga på sällsynta samlarobjekt tillsammans med att njuta av anpassade virtuella utställningsrum för att visa samlingar inom metaversen. Appen tillåter användare att navigera i dessa virtuella showrooms i en förstapersonsvy på mobilen eller ladda upp dem till ett augmented reality-program och göra rundorna till fots.

VeVe har enligt uppgift sålt nästan 600 000 NFT digitala samlarobjekt sedan december till sina 350 000 aktiva användare.

Förundras efter nya sätt att sälja samlarföremål

Medan Marvel-filmer och serietidningar är varumärkets bröd och smör är försäljningen av leksaker och samlarföremål en stor bidragsgivare. Marvel sa att det hade undersökts hur man tar några av samlarobjekten och tar dem med i det digitala utrymmet till och gör ägarupplevelsen lika speciell som fysiskt ägande. Dan Buckley, underhållningspresident på Marvel uppgav att ”Sedan början har insamling alltid gått hand i hand med att vara ett Marvel-fan. Liksom oss förstår VeVe att samla handlar om upplevelsen lika mycket som produkten, och vi ser fram emot att utöka den upplevelsen för våra fans under de kommande åren. ”

I släppet fortsätter man att Marvel hoppas kunna utvidga gränserna för vad det är att vara ett Marvel-fan och vilka unika alternativ företaget kan erbjuda.

Marvel säger att fans kan “förvänta sig en rik samlingsupplevelse” som introducerar interaktiva statyer och supersällsynta digitala serier som kan inramas och visas. Hittills har inga specifika detaljer om vad NFT kommer att vara eller när exakt de kommer att säljas.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link