Markera kubanska rötter för Cardano, engagerar sig med Hoskinson på Twitter

Miljardären och entreprenören Mark Cuban har uttryckt intresse för Cardano (ADA) i en upptagen spell på sociala medier.

Shark Tank-personligheten deltog i en Twitter-konversation med ADA: s VD Charles Hoskinson den 15 maj. En konversation det började med kubansk fråga vad ADA faktiskt kan användas till.

Det är en fråga som kubanska säger att han ställer till alla kryptovalutor, som han klargjorde. Hoskinson svarade och en fram och tillbaka följde, med ADAs VD gav en kort men detaljerad tonhöjd en tweet.

När Hoskinson avslöjade att de hade byggt om hela sin smarta kontraktsmodell, bland annat kubansk meddelade som svar till Hoskinson att han ”rotade efter dig.”

”Ju mer giltiga alternativ desto bättre för oss alla! Men som jag har tweetat, inom överskådlig framtid, kommer allt ner till nytta och marknadsföring. När du har några appar som du tror att jag skulle kunna dra nytta av testar jag dem gärna. ”

Hoskinson följde denna förklaring med en 12-minuters video, som han direkt riktade till Mark Cuban. I den här videon gjorde han ytterligare detaljer om ADA, samt avslöjade några av bristerna i Ethereum.

ADA-skaparen var en av de åtta ursprungliga grundarna av Ethereum. Han skilde sig dock från blockchainföretaget 2014 efter en tvist med grundaren Vitalik Buterin.

Cirka samma gång svarade Mark Cuban en följare som föreslog att ADA skulle kunna användas för köp av varor hos affärsmännens NBA-team, Dallas Mavericks.

Vid sidan av Dogecoin (DOGE), som Mavericks accepterar för inköp. I hans svar, Uppgav kubanska att han skulle vara ”glad att sälja för ADA”, förutsatt att betalningsprocessorn BitPay accepterar det.

Aktuellt klimat för Cardano

Mark Cubans intresse kommer vid en positiv tid för ADA. Maj 2021 har hittills varit en mycket framgångsrik månad för den fjärde största kryptovalutan efter marknadsvärde. Inte minst mot bakgrund av en ström av rekordhöga nivåer under de senaste två veckorna. Det senaste inträffade den 16 maj, när ADA steg till ett pris på $ 2,47.

Mitt i denna höjdpunkt i ADAs resultat visade en enkät att kryptoentusiaster tror att Cardano kommer att bli det tredje myntet som överträffar ett börsvärde på 200 miljarder dollar. Det slog både Binance (BNB) och DOGE i den här enkäten, med nästan 10 000 röster till sin fördel.

DOGE som ”en giltig betalningsmekanism”

Innan hans ADA-samtal med Charles Hoskinson hade Mark Cuban varit upptagen med att twittra om DOGE. På frågan vad poängen låg bakom det meme-inspirerade altcoinet när det var inflationärt, Förklarade kuban:

”Doge har” deterministisk inflation ”vilket betyder att inflationsmängden definieras. Det råder ingen osäkerhet om mängden skapat och dess inflationsprocent. Som kan göra det möjligt att växa som en giltig betalningsmekanism. Det okända är om tillräckligt många kommer att använda det på detta sätt. ”

han fortsatte med att säga att utbud och efterfrågan kan leda till att DOGE inte överlever på lång sikt. Dessutom, förklarade han att den enda DOGE han äger personligen är den kvantitet han köpte med sin son, plus den som används vid köp av varor från Mavericks.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link